havadurum

Kızılcık Şerbeti Final Mi Yapıyor? Reyting Rekortmeni Dizi Erken Final Mi Yapıyor?

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 2. sezon finali için tarih verdi. Peki, Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor, bitiyor mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman, bu hafta var mı? İşte Kızılcık Şerbeti final ve yeni bölüm detayları…

1619

Kızılcık Şerbeti, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün başrollerini paylaştığı, doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesini anlatan bir dizidir. Televizyonda reyting rekorları kıran dizi, izleyenleri her hafta ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ancak dizinin hayranları, Kızılcık Şerbeti’nin final yapacağı haberleriyle üzüldü. Peki, Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor, bitiyor mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman, bu hafta var mı? İşte Kızılcık Şerbeti final ve yeni bölüm detayları…

Kızılcık Şerbeti Final Mi Yapıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisinin ne zaman final yapacağı merak konusu oldu. Dizinin yapımcısı Ay Yapım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kızılcık Şerbeti’nin 65. bölümde 2. sezon finali yapacağını duyurdu. Ancak dizinin tamamen bitip bitmediği konusunda net bir bilgi verilmedi. Bazı kaynaklara göre, dizinin 3. sezonu olmayacak ve 65. bölüm dizinin son bölümü olacak. Bazı kaynaklara göre ise, dizinin 3. sezonu için görüşmeler devam ediyor ve dizinin devam edip etmeyeceği henüz kesinleşmedi.

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Ne Zaman, Bu Hafta Var Mı?

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü, 65. bölümü, 2. sezon finali, 26 Ocak 2024 Cuma akşamı Show TV’de yayınlanacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda, Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) Ömer’in (Barış Kılıç) eski sevgilisi Görkem’le (Özge Özacar) karşılaşması, Fatih’in (Doğukan Güngör) Doğa’ya (Sıla Türkoğlu) yaptığı sürpriz, Alev’in (Müjde Uzman) elbisesiyle sosyal medyayı sallaması gibi heyecanlı sahneler yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti Konusu Nedir?

Kızılcık Şerbeti, iyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım’ın, eşinden boşandıktan sonra iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmeye çalışmasını konu alıyor. Kıvılcım’ın tek isteği, çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Ancak kızı Doğa, daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenir. Doğa’nın kocası Fatih’in ailesi ise muhafazakar bir ailedir. Kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünen Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kayınbabası Ömer’le tanışınca yaşar. Ömer, Kıvılcım’ın lisedeki aşkıdır. Kızılcık Şerbeti; doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş