havadurum

Kızılcık Şerbeti Azra Kimdir? Sema Öztürk Dizinin Yeni Bombası Olacak

Kızılcık Şerbeti’nde yeni bir yüz daha! Sema Öztürk, dizinin 49. bölümünde Azra olarak karşımıza çıktı. Azra, Metehan’ın geçmişinden gelen bir sır mı? Zeynep, Azra’nın varlığından nasıl etkilenecek?

3221

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’ne yeni bir isim daha katıldı. Ünlü oyuncu ve sunucu Sema Öztürk, dizide Azra karakterine hayat verecek. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Kızılcık Şerbeti Azra Kimdir?

Kızılcık Şerbeti dizisinin 49. bölümünde ekrana gelen Azra karakteri, izleyicilerin merakını uyandırdı. Azra, Metehan’ın eski sevgilisi ve iş ortağı olarak karşımıza çıktı. Metehan’ın hayatına yeniden giren Azra, onunla birlikte bir proje yürütmek istiyor. Ancak Azra’nın asıl amacı, Metehan’ı yeniden kendine aşık etmek. Bu durum, Metehan’ın sevgilisi olan Zeynep’i rahatsız ediyor. Azra, Zeynep ile Metehan arasında büyük bir krize neden olacak.

Kızılcık Şerbeti Azra’yı Kim Canlandırıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Azra karakterini canlandıran isim, Sema Öztürk. Sema Öztürk, haberi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Sema Öztürk, “Bu akşam tüm Türkiye’nin severek izlediği @goldfilmyapim imzalı @kizilcikserbetitv’ye bende katılıyorum. Akşam @showtv’de görüşmek dileğiyle” sözleriyle sevenlerine müjde verdi.

Sema Öztürk Kimdir?

Sema Öztürk, 23 Haziran 1977’de İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünden mezun oldu. Kral TV’de VJ’lik ve sunuculuk yaptı. “Şaka Gibi”, “Ekopazar”, “Yabancı Gelin”, “Bugün Ne Giysem (Final)", “Dokun Bana”, “Formula 1”, “2 Oda 1 Salon” programlarının sunuculuğunu yaptı. “Karadayı”, “Hacı”, “Melekler Adası”, “Kara Melek”, “Ayrılsak da Beraberiz”, “Meryem” dizilerinin yanı sıra “Deli Dumrul” ve “Avrupalı” sinema filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. 2007-2008 yılları arasında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Jülide Toros karakterini canlandırdı. Son olarak, 2019-2020 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Damla karakterini canlandırdı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş