havadurum

Kızıl Goncalar Mira’nın Sırrı Ortaya Çıktı! Mira Alkanlı Gerçekte Kim?

Kızıl Goncalar dizisinde Mira Alkanlı karakterini canlandıran Esma Yılmaz kimdir? Mira Alkanlı gerçekte kim, kim oynuyor? Kızıl Goncalar Mira’nın sırrı ne? İşte Kızıl Goncalar Mira hakkında merak edilenler…

2013

FOX TV’nin yeni dizisi Kızıl Goncalar, her Pazartesi izleyicileri ekran başına kilitleyen bir aile dramı. Dizinin başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı ve Mert Turak gibi ünlü isimler yer alıyor. Ancak dizinin en çok merak edilen karakterlerinden biri de Mira Alkanlı. Peki, Kızıl Goncalar Mira kimdir? Mira Alkanlı gerçekte kim, kim oynuyor? İşte detaylar…

Kızıl Goncalar Mira Kimdir?

Kızıl Goncalar dizisinde Mira Alkanlı karakterini canlandıran Esma Yılmaz, 2005 yılında İstanbul’da doğdu. Henüz 18 yaşında olan genç oyuncu, 1,65 cm boyunda ve 50 kg ağırlığında. İstanbul’da eğitimine devam eden Yılmaz, oyunculuk kariyerine 2015 yılında Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Büşra karakteriyle adım attı. Daha sonra Bizim Hikaye, Evlilik Hakkında Her Şey gibi dizilerde rol alan Yılmaz, şimdi de Kızıl Goncalar dizisinde Mira Alkanlı karakterine hayat veriyor.

Kızıl Goncalar Mira Alkanlı Nasıl Bir Karakter?

Kızıl Goncalar dizisinde Mira Alkanlı, Levent ve Beste’nin kızıdır. 16 yaşındaki Mira, hayatının en önemli sınavına hazırlanmaktadır. Lise giriş sınavında başarılı olmak için her yolu deneyen Mira, tekinsiz çarelere başvuracaktır. Mira, ailesinin ve arkadaşlarının desteğini alabilecek mi? Yoksa kendini büyük bir tehlikenin içine mi atacak? Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümlerinde Mira’nın sırrı ortaya çıkacak mı? Tüm bu soruların cevabını öğrenmek için Kızıl Goncalar dizisini kaçırmayın.

Kızıl Goncalar Dizisi Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Kızıl Goncalar dizisi, her Pazartesi saat 20.00’de FOX TV’de yayınlanıyor. Dizinin bölümlerini, özel sahnelerini, fragmanlarını ve haberlerini FOX’un resmi sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş