havadurum

Kardeşlerim Doruk Neden Öldü? Onur Seyit Yaran Diziden Neden Ayrıldı?

ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’in yeni sezonunda büyük bir şok yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından Onur Seyit Yaran’ın canlandırdığı Doruk karakteri, trafik kazasında hayatını kaybetti. Peki Kardeşlerim Doruk öldü mü? Onur Seyit Yaran diziden neden ayrıldı? İşte merak edilen soruların yanıtları…

3499

Dizinin yeni sezon fragmanları, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Dizinin en sevilen karakterlerinden Doruk’un kaza geçirdiği ve öldüğüne dair görüntüler, izleyenleri şaşkına çevirmişti. Dizinin son bölümünde ise Doruk’un ölümü kesinleşti. Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği Doruk karakteri, diziden ayrıldı. Peki Kardeşlerim Doruk öldü mü? Onur Seyit Yaran diziden neden ayrıldı? İşte detaylar…

Kardeşlerim dizisi Doruk neden öldü?

Kardeşlerim dizisinde Doruk, babasıyla telefon görüşmesi sırasında beklenmedik bir trafik kazası geçiriyor. Bu talihsiz olay sonucunda Doruk’un hayatını kaybetmesine neden oluyor. Doruk’un cansız bedeninin karşısında, annesinin ve Asiye’nin yaşadığı acı ve çaresizlik izleyenleri adeta yürekten vuruyor.

Onur Seyit Yaran’ın Ayrılığı

Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran’ın henüz yeni sezon başlamadan diziden ayrılacağı bilgisi ortaya çıkmıştı. Yaran’ın diziden neden ayrıldığı ise bilinmemekle birlikte senaryo gereği hikayesinin bittiği tahmin ediliyor. Kimileri ise genç oyuncunun başka projelere odaklanmak istediğini öne sürdü.

Onur Seyit Yaran Kimdir?

Onur Seyit Yaran, 13 Ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen baba tarafından Ordu’ludur. Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü’nde öğrencidir. Uzun bir süre lisanslı olarak futbol oynayan Onur Seyit Yaran, futbolculuğunun yanı sıra satranç sporcusudur. 2008-2011 yılları arasında profesyonel olarak milli platformlarda mücadele etmiştir. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Onur Seyit Yaran İngilizce ve Almanca bilmektedir. 2016 yılında düzenlenen Best Model Türkiye ve Best Model of The World yarışması birincisidir. 2018 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Onur Seyit Yaran, şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterine hayat vermektedir.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş