havadurum

Kardeşlerim Ayaz Kimdir? Berk Bakioğlu’nun Hayatı ve Başarıları

ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’in yeni sezonunda dikkat çeken bir karakter var: Ayaz. Asiye’nin yeni aşkı olarak karşımıza çıkan Ayaz’ı canlandıran oyuncu ise Berk Bakioğlu. Peki, Berk Bakioğlu kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte, Kardeşlerim Ayaz karakteri ve Berk Bakioğlu hakkında merak edilenler.

7700

Kardeşlerim dizisinde Ayaz karakterine hayat veren Berk Bakioğlu, genç ve yetenekli bir oyuncu. Daha önce Hicran, Sevdim Seni Bir Kere ve Acemi Anneler gibi dizilerde rol alan Berk Bakioğlu, Kardeşlerim dizisinde Asiye ile sevgili olacak.

Berk Bakioğlu Kimdir?

Berk Bakioğlu, 1999 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluk yıllarından itibaren oyunculuk yapmak isteyen Berk Bakioğlu, Selin Borankay Ajans’a kaydoldu. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında Sevdim Seni Bir Kere dizisinde yaşadı. Bu dizide başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıktı.

Berk Bakioğlu’nun Oynadığı Diziler

Berk Bakioğlu, Sevdim Seni Bir Kere dizisinin ardından 2020 yılında TRT’de yayınlanan Acemi Anneler dizisinde Kemal karakterini oynadı. Bu dizide de başarılı bir performans sergiledi. 2022 yılında ise Hicran dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Bu dizide de seyircinin beğenisini kazandı.

Berk Bakioğlu Kardeşlerim Dizisinde Ayaz Karakteri

Berk Bakioğlu, 2023 yılının sonunda Kardeşlerim dizisine katıldı. Dizide Ayaz karakterini canlandıran Berk Bakioğlu, Asiye’nin yeni aşkı oldu. Ayaz, Asiye’nin hayatına giren yakışıklı ve zengin bir iş adamı. Asiye ile aralarında kısa sürede bir yakınlaşma olacak. Ancak Ayaz’ın da geçmişinden gelen sırları var. Bu sırlar, Ayaz ve Asiye’nin ilişkisini etkileyecek mi? Kardeşlerim dizisi her cumartesi ATV’de ekrana geliyor.

(Saim Tunçman)

Paylaş