havadurum

İş dünyası ve belediye arasında istişare

Çanakkale Belediyesi Gelirler Müdürü Emrah Eroğlu ve ekibi, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile vergi ve harç konularında görüştü.

1215

Çanakkale Belediyesi Gelirler Müdürü Emrah Eroğlu ve Yoklama ve Denetim Sorumlusu Timur Öztürk, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile bir araya geldi. ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde yapılan görüşmede, Genel Sekreter Sema Sandal da hazır bulundu.

Görüşmenin amacı, iş insanlarının vergi, harç, harcamalara katılma payları, ücret, ceza ve diğer ödemelerle ilgili sorunlarını çözmek ve belediyenin yetki ve sorumluluk alanındaki işlemleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmaktı. Selçuk Semizoğlu, ülkenin kalkınmasına ödedikleri vergilerle ciddi katkılar sağladıklarını belirterek, belediyenin iş insanlarına kolaylık sağlamasını istedi. Ayrıca, işyerini kapatan veya tasfiyeye giren üyelerin kayıtlarını belediyeye düzenli olarak bildirdiklerini de sözlerine ekledi.

Emrah Eroğlu ise, belediye olarak iş insanlarının mağduriyet yaşamamaları için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, ÇTSO ile işbirliğine devam edeceklerini dile getirdi. Ziyaretin sonunda, Selçuk Semizoğlu, Emrah Eroğlu ve Timur Öztürk’e görevlerinde başarılar diledi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş