havadurum

İnci Taneleri Dilber Kimdir? Hazar Ergüçlü Dansıyla Sosyal Medyayı Salladı!

İnci Taneleri dizisinin Dilber karakteri, izleyicilerin ilgisini çekiyor. Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü, dansıyla sosyal medyada gündem yarattı. Peki, İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler…

3351

Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri, perşembe akşamları izleyicilerle buluşuyor. Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı dizide, pavyonda çalışan Dilber karakteri büyük ilgi görüyor. Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü, dansıyla sosyal medyada gündem yarattı. Peki, İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler…

İnci Taneleri Dilber Kimdir?

İnci Taneleri dizisinin Dilber karakterine Hazar Ergüçlü hayat veriyor. Dilber, pavyonda çalışan ve hayatında zorluklar geçirmiş bir karakter. Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem karakteriyle komşu olunca, benzer hikayeleri onları birbirine yakınlaştırıyor. Dilber, sahneye çıktığı her an, izleyenleri büyülüyor. Sincanlı Erkal’ın “Kim geliyor? Dilber geliyor” anonsuyla başlayan dansı, dizinin ikinci bölümünde de tekrarlandı. Dilber’in dansı, sosyal medyada da çok konuşuldu. Bazı izleyiciler, Dilber’in dansını övmekten, bazıları ise eleştirmekten geri kalmadı.

Hazar Ergüçlü Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992’de Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde doğdu. Lefkoşa Türk Belediyesi’nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Ergüçlü, 2011 yılında Kanal D’de yayımlanan Kuzey Güney adlı dizide Simay Canay karakteriyle televizyonda görünmeye başladı. 2013-2015 yılları arasında Star TV’de yayımlanan Medcezir dizisinde Eylül Buluter karakterini canlandırdı. Daha sonra Analar ve Anneler, Yüksek Sosyete, Hayat Sırları, Dudullu Postası gibi dizilerde rol aldı. 2018 yılında Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız’da Zeynep karakterine hayat verdi. 2020 yılında ise Netflix’in ikinci Türk orijinal dizisi olan Aşk 101’de Eda karakterini canlandırdı. Hazar Ergüçlü, aynı zamanda Benim Dünyam, Dar Elbise, Kar gibi sinema filmlerinde de rol aldı. Ergüçlü, Kar filmindeki performansıyla 24. Uluslararası Adana Film Festivali’nde Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ve 54. Ulusal Yarışma Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazandı.

İnci Taneleri Dizisi Hakkında

İnci Taneleri dizisi, Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı bir dram-komedi dizisidir. Dizide, hayatı altüst olan Azem’in, pavyon sahibi Sincanlı Erkal’ın yanında işe başlaması ve burada tanıştığı insanlarla yaşadığı maceralar anlatılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Bülent Şakrak, Ayça Varlıer, Uraz Kaygılaroğlu, Özge Borak, Bora Akkaş, Burak Satıbol, Ayşenil Şamlıoğlu, Cem Davran, Cengiz Bozkurt, Erdem Baş, Ersin Korkut, Gökçe Eyüboğlu, Güven Kıraç, Hande Doğandemir, İrem Sak, Murat Eken, Necip Memili, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak, Seher Devrim Yakut, Şebnem Bozoklu, Şevket Çoruh, Şinasi Yurtsever, Tuna Orhan, Uğur Bilgin, Zeynep Kankonde gibi isimler yer alıyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş