İÇDAŞ`ın engelli çalışanlarından 2 bin fidan

İÇDAŞ Çelik Tesisleri Direktörlüğü tarafından organize edilen çalışma ile fabrika sahası içerisindeki belirli alanlara engelli çalışanlar tarafından 2 bin ağaç fidanı dikildi.

724
Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından İÇDAŞ, engelli çalışanların değişik türde ağaç fidanlarını fabrika sahası içerisindeki toprakla buluşturması ile dünyanın daha yeşil bir geleceğe sahip olmasına katkıda bulundu. Personel ve İdari İşler Şefliğine bağlı engelli çalışanlar, fidanların toprakla buluştuğu arazinin eğimli yapısına aldırmadan, geleceğe yönelik katkıda bulunmanın heyecanı içerisinde özveri ile fidanları diktiler. Fidan diken çalışanlar, “Bizlere imkan veren ve elimizden tutan olursa çok şey yapabiliriz. İÇDAŞ bu imkanı bize veriyor. Gelecek nesiller için diktiğimiz ağaçlar da bize moral oldu” dedi. 
 
“Engellilerimiz hayatın her alanında var olmalı”
Çelik Tesisleri Direktörü Fuat Erkan Tekin ise, “Engellilerimizi hayatın her alanına katmak istiyoruz. Engelli çalışanlarımıza yönelik bu tür etkinlikleri yapıyoruz. Engelli çalışanların sosyal yönünü güçlendirerek topluma kazandırmak için her türlü desteği verdiklerini dile getiren Fuat Erkan Tekin, engelli çalışanlarını sadece bugün değil her an düşündüklerini ve onları üretime ve sosyal yaşama adapte etmek için İnsan Kaynakları birimlerinin çalışmalar yaptığını belirtti.
Paylaş