havadurum

İbrahim Can Ergun adaylığını açıklıyor

Çanakkale'de CHP siyasetinin genç ve sevilen isimlerinden İbrahim Can Ergun, pazartesi günü partide yapacağı basın açıklaması ile Merkez İlçe seçimlerinde aday olacağını duyuracak. Delegelerin desteğini alan Ergun, kongre öncesi çalışmalarına başladı.

1781

CHP'nin kongreler sürecinde delege seçimlerini tamamlamasının ardından gözler Merkez İlçe Kongresine çevrildi. İl Kongresi öncesi en önemli seçim olan Merkez İlçe kongresinde ilk aday Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı olan Evren Kızoğlu'ydu. Delege seçimleri sırasında mahallesinde girdiği delege seçimini kaybeden Kızoğlu'nun desteklediği mavi liste, hiçbir mahallede de kazanamadı. Delege seçimleri öncesinde adaylığını açıklayan Kızoğlu, kendi listesinde bulunmayan delegelerin oyunu almaya çalışacak.

Ergun adaylığını açıklıyor
Delege seçimlerinde, bütün mahallelerde ezici oy farkıyla kazanan Beyaz Liste ekibinin önemli isimlerinden İbrahim Can Ergun, başarılı siyasi kariyerine önümüzdeki dönem Merkez İlçe Başkanı olarak devam etmek için çalışmalarına başladı. Daha önceki dönemlerde de ismi geçen Ergun'un bu kez güçlü bir şekilde aday olma kararı aldığı öğrenildi. Delegelerin desteğini de aldığı öğrenilen Ergun, Pazartesi günü saat: 12.30'da CHP Merkez İlçe Başkanlığı'nda yapacağı basın açıklaması ile adaylığını duyuracak. İbrahim Can Ergun'un adaylık açıklamasının kalabalık olacağı, hem Beyaz Liste ekibinin hem de delegelerin destek vereceği tahmin ediliyor.
(Seçkin Sağlam)

Paylaş