havadurum

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali Riyad’da Oynanacak

Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig şampiyonu ile Türkiye Kupası’nın sahibi takım olarak Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Bu heyecanlı ve prestijli maçın tarihi, yeri ve saati belli oldu. Peki, Süper Kupa finali nerede, ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merak edilen soruların yanıtları…

1572

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finali, 30 Aralık 2023 tarihinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yapılacak. Maçın yayın hakları ATV’ye ait.

Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig şampiyonu ile Türkiye Kupası’nın sahibi takım olarak Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Bu heyecanlı ve prestijli maçın tarihi, yeri ve saati belli oldu. Süper Kupa finali, 30 Aralık 2023 tarihinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak. Karşılaşma, 60 bin kişi kapasiteli Kral Fahd Stadyumu’nda yapılacak. Maçın saati ise henüz belli değil. TFF’nin bu konuda yakında bir açıklama yapması bekleniyor. Maçın yayın hakları ise ATV’ye ait. Maçı canlı olarak ATV’den veya ATV’nin resmi internet sitesinden izlemek mümkün olacak.

Süper Kupa Finali Öncesi Son Durum

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali öncesi son durum şöyle:

Galatasaray, Süper Lig’de 7 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 16 puanla lider durumda.

Fenerbahçe ise Süper Lig’de 7 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 14 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde ise 2 maçta 1 puan toplayarak grubunun son sırasında bulunuyor.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde ise 2 maçta 4 puan toplayarak grubunun ikinci sırasında yer alıyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan son 10 resmi maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet var. Bu maçlarda Galatasaray 9, Fenerbahçe 11 gol attı.

Paylaş