havadurum

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Bitti Mi? Derbide Kazanan Kim Oldu? Maçın Özeti, Golleri ve Puan Durumu

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisi, nefesleri kesti. Galatasaray Rams Park’ta oynanan karşılaşmada ev sahibi Galatasaray, rakibini mağlup etti.

1446

Süper Lig’in 9. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisi, futbolseverlere nefes kesen bir mücadele izletti. Rams Park’ta oynanan karşılaşmada ev sahibi Galatasaray, rakibini Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin attığı iki golle 2-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Beşiktaş’ın tek golünü ise Chamberlain kaydetti. Karşılaşmada ayrıca Beşiktaş kalecisi Mert Günok, 30. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın Özeti

Galatasaray-Beşiktaş derbisi, her iki takımın da hücum futbolu oynamasıyla başladı. İlk dakikalarda iki takım da pozisyonlar buldu ancak gol sesi çıkmadı. 26. dakikada Galatasaray, Icardi ile öne geçti. Defanstan seken topa vuran Arjantinli forvet takımını 1-0 öne geçirdi. İlk Yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarının ilk golü Beşiktaş'tan geldi

Kontra ataklarla fırsat bulan Beşiktaş 69. dakikada Chamberlain ile eşitliği sağladı. Sağ kanattan gelen ortaya vuran İngiliz oyuncu, topu ağlara göndererek takımına beraberliği getirdi.

Penaltı Galatasaray'a gol getirdi

82. dakikada Icardi ile bir kez daha gol sevinci yaşadı.

Maçın Golleri

Galatasaray’ın gollerini atan Mauro Icardi, bu sezon Süper Lig’de 11 gole ulaştı ve gol krallığı yarışında zirveye oturdu. Ayrıca Icardi, Galatasaray formasıyla derbilerde en çok gol atan yabancı futbolcu oldu. Beşiktaş’ın tek golünü atan Chamberlain ise bu sezon Süper Lig’de ilk golünü kaydetti.(Yunus Erzincanlı)

Paylaş