havadurum

Fernando Torres Öldü Mü? İşte İddiaların Gerçek Yüzü

Fernando Torres’in 2024 yılında öldüğüne dair çıkan haberler yalan çıktı. Torres’in menajeri, oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu ve tatilde olduğunu söyledi.

1270

Eski İspanyol futbolcu Fernando Torres’in 2024 yılında öldüğüne dair çıkan haberler asılsız çıktı. Torres’in menajeri, oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu ve ailesiyle birlikte tatilde olduğunu açıkladı.

Sosyal Medyada Yalan Haber Yayıldı

İspanya’nın efsanevi golcüsü Fernando Torres’in 2024 yılında hayatını kaybettiği iddia edildi. Sosyal medyada yayılan haberlere göre, Torres, tatil yaptığı Maldivler’de kalp krizi geçirerek ölmüştü. Ancak bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Menajerinden Açıklama Geldi

Torres’in menajeri Antonio Sanz, yaptığı açıklamada, oyuncunun ölmediğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Sanz, “Fernando Torres, ailesiyle birlikte Maldivler’de tatil yapıyor. Kendisi çok iyi ve mutlu. Sosyal medyada çıkan ölüm haberleri tamamen yalan ve asılsız. Bu tür haberlere itibar etmeyin” dedi.

Futbol Kariyeri Başarılarla Dolu

Fernando Torres, futbol kariyerine Atletico Madrid’de başladı. 2007 yılında Liverpool’a transfer olan Torres, burada 81 gol atarak büyük başarılar elde etti. 2011 yılında Chelsea’ye 58 milyon sterlin karşılığında transfer olan Torres, burada da 45 gol kaydetti. 2014 yılında Milan’a kiralanan Torres, daha sonra tekrar Atletico Madrid’e döndü. 2018 yılında Japonya’nın Sagan Tosu takımına transfer olan Torres, 2019 yılında futbolu bıraktı.

Torres, İspanya Milli Takımı ile 110 maçta 38 gol attı. 2008 ve 2012 Avrupa Şampiyonaları ile 2010 Dünya Kupası’nı kazanan kadroda yer aldı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş