Esra Erol boşandı mı? İşte Ünlü Sunucu Hakkındaki İddiaların Detayı

Esra Erol’un boşandığı iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Peki, Esra Erol eşinden ayrılıyor mu? Esra Erol’un eşi kim? Esra Erol’un evliliği hakkında merak edilenler haberimizde…

350369

Esra Erol’un boşandığı iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Başarılı sunucu ve yapımcı Esra Erol’un eşi Ali Özbir ile evliliğinin bittiği iddia edildi. Peki, Esra Erol boşandı mı? Esra Erol eşinden ayrılıyor mu? Esra Erol’un eşi kim? Esra Erol’un evliliği hakkında merak edilenler haberimizde…

Esra Erol boşandı mı?

Esra Erol’un boşandığı iddiaları sosyal medyada yayılmaya başladı. Ancak bu iddiaların kaynağı belli değil. Esra Erol ve eşi Ali Özbir, bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadılar. Dolayısıyla çiftin boşanma haberlerinin asılsız olduğu düşünülmektedir.

Esra Erol eşinden ayrılıyor mu?

Esra Erol’un eşinden ayrılıyor mu sorusu, programını izleyen seyirciler tarafından sıkça soruluyor. Programın formatı gereği pek çok olumsuz durumla karşılaşan Esra Erol, bu durumlar karşısında yaptığı açıklamalarla bazen kendi evliliğine de gönderme yapıyor. Ancak bu açıklamaların kendi evliliğinde bir sorun olduğu anlamına gelmediği belirtiliyor. Esra Erol’un eşiyle arasının iyi olduğu ve evliliğine devam ettiği söyleniyor.

Esra Erol’un eşi kim?

Esra Erol’un eşi Ali Özbir’dir. Ali Özbir 1968 yılında Kars’ta doğmuştur. İdris Özbir ve Marika Özbir çiftinin oğludur. 2010 yılında Esra Erol ile dünya evine girmiştir. Çiftin iki çocuğu vardır.

Esra Erol kimdir?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’te doğmuştur. Aslen Sinop Ayancık’lı bir ailenin çocuğudur. Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamlamıştır. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun olmuştur. Maltepe Üniversitesi’nde diksiyon-spikerlik kurslarına katılmıştır. Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim almıştır.

Sunduğu sabah programları ve evlilik programlarıyla tanınan Esra Erol, Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Kelebek’i iki yıl üst üste alarak en iyi sunucu ödülünü kazanmıştır. Umut Evi adlı sosyal sorumluluk projesiyle 6000 kadına ücretsiz danışmanlık hizmeti vermiştir. Sessiz Kadınlar ve Kara Duvak adlı kitapların gelirini de bu projeye bağışlamıştır.

Esra Erol’un boşandığı iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Ancak bu iddiaların gerçek dışı olduğu ortaya çıktı. Esra Erol ve eşi Ali Özbir’in evlilikleri devam ediyor.

(YUNUS ERZİNCANLI)
Paylaş