havadurum

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir evleniyor mu? Murat Özdemir’in eski eşi Selin Kabaklı kimdir?

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in iş insanı Murat Özdemir ile evlenmeye hazırlandığı iddia edildi. Peki Murat Özdemir kimdir, ne iş yapıyor, kaç evlilik yaptı? Murat Özdemir’in eski eşi Selin Kabaklı’nın hayatı da merak konusu oldu. İşte, Murat Özdemir, Selin Kabaklı ve Ebru Gündeş hakkında bilmeniz gerekenler…

3529

Ebru Gündeş, 2021 yılında Reza Zarrab ile 11 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra, 2023 yılının sonlarında iş insanı Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiftin, Ramazan Bayramı’ndan sonra nikah masasına oturmaya hazırlandığı öne sürüldü. Bu evlilik, Ebru Gündeş’in dördüncü, Murat Özdemir’in ise üçüncü evliliği olacak.

Murat Özdemir’in eski eşi Selin Kabaklı da gündemdeki isimlerden biri oldu. Selin Kabaklı, 2002 yılında Best Model Güzeli seçilerek adını duyurmuş ve modellik kariyerinde başarılı adımlar atmıştı. Murat Özdemir ile 2018 yılında evlenen Selin Kabaklı, 2022 yılında boşanmıştı. Boşanmanın ardından, Murat Özdemir’in Ebru Gündeş ile ilişki yaşamaya başlamasıyla Selin Kabaklı tekrar gündeme geldi.

Murat Özdemir kimdir, ne iş yapıyor?

Murat Özdemir, 1974 yılında İstanbul’da doğdu. İş hayatına 1994 yılında aile şirketi olan Özdemir İnşaat’ta başladı. Şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapan Murat Özdemir, inşaat sektörünün yanı sıra enerji, turizm, gıda, sağlık ve eğitim alanlarında da faaliyet gösteriyor. Murat Özdemir, aynı zamanda Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) yönetim kurulu üyesidir.

Murat Özdemir, ilk evliliğini 1996 yılında yaptı. Bu evlilikten iki çocuğu olan Murat Özdemir, 2017 yılında boşandı. İkinci evliliğini ise 2018 yılında Best Model Güzeli Selin Kabaklı ile yapan Murat Özdemir, bu evlilikten bir de çocuk sahibi oldu. Ancak çift, 2022 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Murat Özdemir, 2023 yılının sonlarında ise ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile aşk yaşamaya başladı. Çiftin, Ramazan Bayramı’ndan sonra evlenmeye karar verdiği iddia edildi.

Selin Kabaklı kimdir, ne iş yapıyor?

Selin Kabaklı, 1983 yılında İstanbul’da doğdu. Modellik kariyerine 2002 yılında Best Model Güzeli seçilerek başlayan Selin Kabaklı, birçok önemli projede yer aldı. Selin Kabaklı, aynı zamanda oyunculuk da yaptı. 2005 yılında “Kadın İsterse” dizisinde rol alan Selin Kabaklı, 2007 yılında ise “Kavak Yelleri” dizisinde konuk oyuncu olarak göründü.

Selin Kabaklı, 2018 yılında iş insanı Murat Özdemir ile evlendi. Çiftin bu evlilikten bir de çocukları dünyaya geldi. Selin Kabaklı, 2022 yılında Murat Özdemir’den boşandı. Boşanmanın ardından, Murat Özdemir’in Ebru Gündeş ile ilişki yaşamaya başlamasıyla Selin Kabaklı tekrar gündeme geldi.

Ebru Gündeş kimdir, ne iş yapıyor?

Ebru Gündeş, 1974 yılında İstanbul’da doğdu. Müzik kariyerine 1992 yılında “Tatlı Bela” albümüyle başlayan Ebru Gündeş, Türk pop müziğinin en sevilen ve başarılı isimlerinden biri oldu. Bugüne kadar 13 stüdyo albümü, 3 single, 1 EP, 1 remix albümü ve 1 konser albümü yayınlayan Ebru Gündeş, birçok ödül ve başarıya imza attı. Ebru Gündeş, aynı zamanda televizyon programları, sinema filmleri ve reklam kampanyalarıyla da adından söz ettirdi.

Ebru Gündeş, ilk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile yaptı. Bu evlilikten 1993 yılında boşanan Ebru Gündeş, ikinci evliliğini ise 2002 yılında avukat Ömer Durak ile yaptı. Bu evlilikten de 2003 yılında boşanan Ebru Gündeş, 2010 yılında iş insanı Reza Zarrab ile evlendi. Bu evlilikten 15 Ekim 2011’de kızı Alara dünyaya geldi. Mayıs 2021’de Reza Zarrab’ın kendisini aldattığı iddiasıyla Bodrum Aile Mahkemesi’nde dava açan Ebru Gündeş, 11 yıllık evliliğini sona erdirerek anlaşmalı olarak boşandı. Ebru Gündeş, 2023 yılının sonlarında ise iş insanı Murat Özdemir ile aşk yaşamaya başladı. Çiftin, Ramazan Bayramı’ndan sonra evlenmeye hazırlandığı öne sürüldü.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş