havadurum

Dönence Dizisi Oyuncuları Kim? Dönence Dizisi Oyuncularının Hayatları

Dönence dizisi oyuncuları kimler? Karakterleri ve hikayeleri neler? Bu soruların yanıtlarını bu haberde bulabilirsiniz. Dönence dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri hakkında merak edilenleri öğrenmek için okumaya devam edin.

1120

Kanal D’nin yeni dizisi Dönence, 4 Temmuz 2023 tarihinde ekranlara merhaba dedi. Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı dizinin yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu, senaristliğini ise Nuray Uslu üstleniyor. Dizi, otizm spektrumundaki kardeşi için İstanbul’dan Foça’ya taşınan Gece’nin hayatını konu alıyor. Gece, hem kardeşi Gülce’ye hem de müzik hayallerine sahip çıkmaya çalışırken, Foça’da tanıştığı Özgür ile arasında bir aşk doğar. Ancak bu aşk, hem ailelerinin hem de geçmişlerinin sırlarıyla sınanacaktır. Dönence dizisi, aşk, aile ve müzik temalarını bir araya getirerek izleyicilerine duygu dolu bir hikaye sunuyor.

Dönence dizisi oyuncuları ve karakterleri

Sümeyye Aydoğan (Gece): 19 yaşında bir müzisyen. Sevgilisi Miro ile besteledikleri şarkıları insanlara ulaştırmak istiyor. Foça’da Özgür ile tanışıyor ve hayatı değişiyor.

Sümeyye Aydoğan, 1999 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Arnavut kökenli olan oyuncu ve şarkıcı, ilk oyunculuk deneyimini 2020 yılında Aile Hükümeti filmiyle yaşadı. Ardından Kahraman Babam dizisinde rol aldı. 2021 yılında Duy Beni dizisinde Melisa Gerçek karakteriyle başrol oynadı.

Caner Topçu (Özgür): 23 yaşında denize aşık bir kaptan. Kardeşi Rüzgar için hayallerinden vazgeçmiş ve aşka kapıları kapatmış. Gece ile arasında bir yakınlaşma oluyor.

Caner Topçu, 1997 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Kastamonulu olan oyuncu, Harun Özer Tiyatro Eğitimi ve Fulya Filazi Oyunculuk Eğitimi aldı. Birçok tiyatro oyununda rol aldıktan sonra ilk sinema filmi olan Bilinçsizler’de Recep karakterini oynadı. 2020 yılında Altın Objektif Ödülleri’nde En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

Emre Kınay (Cem): Gece ve Gülce’nin babası, Verda’nın eşi. Yetenekli bir mimar ve aile babası. Ancak ailesinden bile sakladığı büyük bir sırrı var.

Emre Kınay, 1970 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Birçok tiyatro, sinema ve dizi projesinde yer aldı. Yer aldığı bazı yapımlar şunlardır: Deli Yürek, Yeditepe İstanbul, Hırsız Polis, Dudaktan Kalbe, Ezel, Karadayı, Vatanım Sensin, Kuzgun.

Didem İnselel (Verda): Gece ve Gülce’nin annesi, Cem’in eşi. Güzel ve zengin bir kadın. Kız kardeşi Sera ile arası bozuk.

Didem İnselel, 1975 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyununda rol aldıktan sonra ilk dizi deneyimini 2002 yılında Biz Size Aşık Olduk ile yaşadı. Ardından Bir Dilim Aşk, Aşk Oyunu, Yaprak Dökümü, Kuzey Güney, Şeref Meselesi, Hayat Şarkısı gibi dizilerde rol aldı.

Ülkü Hilal Çiftçi (Gülce): Gece’nin kız kardeşi, Cem ve Verda’nın kızı. Otizm spektrumunda olan 15 yaşında bir genç kız. Müziğe ilgili.

Ülkü Hilal Çiftçi, 2008 yılında İstanbul’da doğdu. Küçük yaşta oyunculuk yapmaya başladı. İlk dizi deneyimini 2015 yılında Kehribar dizisinde yaşadı. Ardından Aşk Laftan Anlamaz, Bir Zamanlar Çukurova, Dönence gibi dizilerde rol aldı.

Atakan Hoşgören (Miro): Gece’nin sevgilisi, müzik ortağı. 20 yaşında yakışıklı ve yetenekli bir genç. Gece’yi çok seviyor ama Foça’ya gitmesini istemiyor.

Atakan Hoşgören, 2003 yılında İstanbul’da doğdu. Lise öğrencisi olan oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini 2021 yılında Duy Beni dizisinde yaşadı. Aynı zamanda şarkıcı olan Hoşgören, Dönence dizisinde de şarkı söylüyor.

Doğa Karakaş (Rüzgar): Özgür’ün kardeşi, Harun’un oğlu. 17 yaşında asi ve hırslı bir genç. Babasının tersine denizi sevmiyor.

Doğa Karakaş, 2006 yılında İstanbul’da doğdu. Lise öğrencisi olan oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini 2019 yılında Zalim İstanbul dizisinde yaşadı. Ardından Alev Alev ve Dönence dizilerinde rol aldı.

Ogün Kaptanoğlu (Harun): Özgür ve Rüzgar’ın babası, Foça’nın saygın iş adamlarından. Denizcilik işiyle uğraşıyor. Oğullarıyla arası iyi değil.

Ogün Kaptanoğlu, 1972 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyununda rol aldıktan sonra ilk dizi deneyimini 1997 yılında Böyle mi Olacaktı ile yaşadı. Ardından Yedi Numara, Kurtlar Vadisi, Ezel, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Vuslat gibi dizilerde rol aldı.

Nazlı Çetin (Sera): Verda’nın kız kardeşi, Cem’in eski sevgilisi. 35 yaşında güzel ve hırslı bir kadın. Cem’i hala seviyor ve onu Verda’dan ayırmak istiyor.

Nazlı Çetin, 1988 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyununda rol aldıktan sonra ilk dizi deneyimini 2014 yılında Urfalıyam Ezelden ile yaşadı. Ardından Kara Sevda, Şahsiyet, Hekimoğlu gibi dizilerde rol aldı.

Alara Bozbey (Melis): Özgür’ün eski sevgilisi, Harun’un ortağı. 25 yaşında güzel ve zeki bir kadın. Özgür’e hala aşık ve onu geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazır.

Alara Bozbey, 1998 yılında İstanbul’da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Birçok reklam filminde rol aldıktan sonra ilk dizi deneyimini 2019 yılında Hercai dizisinde yaşadı. Ardından Ramo ve Dönence dizilerinde rol aldı. (Haber Merkezi)

Paylaş