havadurum

Denizli Kasap Dükkanı Çanakkale’de Hizmete Girdi

Denizli Kasap Dükkanı, Çanakkale’de lezzetli ve sağlıklı et ürünleri sunmak için kapılarını açtı. Açılışa Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı T. Selçuk Semizoğlu da katıldı.

1702

Çanakkale’nin Cevatpaşa Mahallesi’nde lezzetli ve sağlıklı et ürünleri sunan Denizli Kasap Dükkanı’nın açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Açılışa Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı T. Selçuk Semizoğlu, işletmeciler Hüseyin Denizli ve oğlu Alper Denizli, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Deniz: “Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum”

Açılışta bir konuşma yapan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Denizli Kasap Dükkanı’nın Çanakkale’ye hayırlı olmasını diledi. Deniz, “Bugün Borsamız Canlı hayvan sektör kurulu üyelerimizden Hüseyin Denizli ve oğlu TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Üyemiz Alper Denizli kardeşimizin yeni iş yerinin açılışı için bir aradayız. Açılan iş yerinin firmamıza, Çanakkaleli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah, hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin” dedi.

Hüseyin Denizli: “Halkımıza güzel hizmetler vermeyi planlıyoruz”

Denizli Kasap Dükkanı’nın işletmecisi Hüseyin Denizli ise, halka güzel ve sağlıklı lezzetler sunmayı planladıklarını söyledi. Denizli, “Halkımıza güzel hizmetler vermeyi, güzel ve sağlıklı lezzetler sunmayı planlıyoruz. Tüm halkımızı işyerimize lezzetli etler almaya davet ediyoruz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Denizli Kasap Dükkanı, Piri Reis Caddesi üzerinde hizmet veriyor.

(Esra Güller)

Paylaş