Bugün Hangi Maçlar Var?

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün bizi bekliyor! 5 Ağustos'ta birbirinden farklı liglerden ve turnuvalardan birçok maç gerçekleştirilecek. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimleri ile günün ilk yarısı hareketli geçecek. Akşam ise gözler Paris 2024 Olimpiyatları Erkekler Yarı Final maçlarında olacak.

361

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nin yeni sezon kura çekimleri bugün yapılıyor. Bu kura çekimleri, takımların gruplardaki rakiplerini öğrenmesi ve yeni sezonun heyecanını artırması açısından büyük önem taşıyor. Tüm kura çekimlerini UEFA.tv'den canlı olarak takip edebilirsiniz.

Kura Çekimleri ile Yeni Sezonun Heyecanı Başlıyor

Avrupa'nın en prestijli kulüp turnuvalarının kura çekimleri, saat 13:00'te UEFA Şampiyonlar Ligi ile başlayacak. Ardından sırasıyla UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimleri gerçekleştirilecek. Bu çekimler, UEFA.tv üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Olimpiyat Rüyası Devam Ediyor

Paris 2024 Olimpiyatları'nda erkekler futbolunda yarı final heyecanı yaşanacak. Fas ve İspanya saat 19:00'da, Fransa ve Mısır ise saat 22:00'da karşı karşıya gelecek. Bu kritik karşılaşmalar, TRT Spor ve Eurosport 5'ten canlı olarak izlenebilecek.

İskoçya'da Heyecanlı Bir Mücadele

Günün diğer önemli karşılaşması ise İskoçya Premier Lig'inde oynanacak. St. Johnstone ve Aberdeen takımları, saat 22:00'da karşı karşıya gelecek. Bu mücadele, S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

5 Ağustos maç programı:

  • 13:00: UEFA Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi (UEFA.tv)
  • 14:00: UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi (UEFA.tv)
  • 15:00: UEFA Avrupa Konferans Ligi Kura Çekimi (UEFA.tv)
  • 19:00: Fas - İspanya (Paris 2024 Olimpiyatları Erkekler Yarı Final) - TRT Spor, Eurosport 5
  • 22:00: Fransa - Mısır (Paris 2024 Olimpiyatları Erkekler Yarı Final) - TRT Spor, Eurosport 5
  • 22:00: St. Johnstone - Aberdeen (İskoçya Premier Lig) - S Sport Plus
(HABER MERKEZİ)
Paylaş