Biga Fuarı 18’nci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla düzenlenecek olan 18. Biga Gıda, Tarım ve Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, kapılarını açmak için gün sayıyor. 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek fuarda, 130’dan fazla firma ve kurum yer alacak.

645

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla 18’ncisi düzenlenecek olan Biga Gıda, Tarım ve Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açmak için saatler sayıyor. Güney Marmara’nın en büyük tarım fuarı olarak kabul edilen Biga Fuarı’nda 130’dan fazla firma, kurum ve kuruluş yer alıyor.

Doğan; "Hepinizi fuarımıza davet ediyorum"

Biga Gıda, Tarım ve Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı ilgili Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan bir açıklama yaptı. Doğan; “Değerli hemşehrilerim. Bu yıl 4-6 Ekim tarihlerinde Biga Fuar Alanımızda gerçekleştireceğimiz Biga Fuarımızın 18’incisinde buluşmayı diliyor; hepinizi fuarımıza davet ediyorum. Önemli konuklarımız olacak. Söyleşiler planlıyoruz. Biga’mızın değerleri fuarımızda yer alacak. Üreticilerimiz ve tüm hemşehrilerimiz uygun fiyatla ürün ve araçlara ulaşabilecekler. Bu fırsatlar kaçmaz diyorum. Açılış günümüzü ve sizleri fuarımızla buluşturmayı büyük bir heyecanla bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş