Biga’da yaz oyunları tüm hızıyla devam ediyor!

Biga Belediyesi tarafından düzenlenen yaz oyunları, takım oyunları, yaratıcı atölyeler ve su savaşları gibi eğlenceli aktivitelerle her yaştan çocuğa hitap ediyor.

463

Biga Belediyesi tarafından düzenlenen yaz oyunları, takım oyunları, yaratıcı atölyeler ve su savaşları gibi eğlenceli aktivitelerle dolu bir program sunuyor ve her yaştan çocuğa açık. Çocuklar bu etkinliklerde hem keyifli vakit geçiriyor hem de yeni beceriler kazanarak yaz tatillerini verimli ve eğlenceli bir şekilde değerlendirmiş oluyorlar.

"Her yaştan çocuğumuzu eğlenceye ve öğrenmeye davet ediyoruz"

Biga Belediyesi’nin resmi sosyal medya sitesi üzerinden yapılan açıklamasında “Tüm çocukları bu eğlence ve öğrenme dolu etkinliklere davet ediyoruz. Yaz oyunlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Geleceğimiz olan çocuklarımız için düzenlediğimiz yaz oyunları, enerjisi yüksek etkinliklerle çocuklarımızın tatillerini iyi geçirmelerini sağlayarak, hem spor yapıyorlar hem de eğlenerek öğreniyorlar. Şehir parkında gerçekleşen takım oyunları, yaratıcı atölyeler ve su savaşlarıyla çocuklarımız eğlence dolu anlar yaşıyor. Her yaştan çocuğumuzu eğlenceye ve öğrenmeye davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş