havadurum

Beşiktaş - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonluk yarışında kritik mücadele!

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, kendi evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak. Şampiyonluk yarışında kritik bir maça çıkacak olan siyah-beyazlılar, rakibini yenerek zirve takibini sürdürmek istiyor. Peki, Beşiktaş - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş - Kasımpaşa muhtemel 11'ler nasıl olacak? Beşiktaş - Kasımpaşa maçının VAR hakemi kim? İşte, bu soruların cevapları ve maçla ilgili tüm detaylar...

1453

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, kendi evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Lider Fenerbahçe'nin 14 puan gerisinde beşinici sırada bulunan siyah-beyazlılar, bu maçı kazanarak şampiyonluk yarışında ümidini korumak istiyor. Kasımpaşa ise 23 puanla 9. sırada yer alıyor ve ligde istikrar sağlayamadı. Bu maç, hem Beşiktaş hem de Kasımpaşa için büyük önem taşıyor.

Beşiktaş - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş - Kasımpaşa maçı, 5 Ocak Cuma (bugün) günü saat 20:00'de oynanacak. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş - Kasımpaşa muhtemel 11'ler nasıl olacak?

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan V. Aboubakar, V. Rosier, J. Onana ve Rachid Ghezzal, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Serdar Topraktepe, Ghezzal'ın yerine Salih Uçan'a şans verebilir.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i şöyle: Mert Günok, Onur Bulut, O. Colley, B. Zaynutdinov, A. Masuaku, Salih Uçan, M. Rashica, D. Amartey, A. Hadziahmetovic, Semih Kılıçsoy, J. Muleka

Kasımpaşa'da ise sakatlığı devam eden Haris Hajradinovic, Beşiktaş maçında oynayamayacak. Teknik direktör Sami Uğurlu, Hajradinovic'in yerine Anıl Koç'u sahaya sürebilir.

Kasımpaşa'nın muhtemel 11'i ise şöyle: A. Gianniotis, C. Winck, K. Omeruo, Sadık Çiftpınar, Y. Özcan, Gökhan Gül, M. Fall, H. Hajradinovic, M. Ben Ouanes, Aytaç Kara, N. da Costa

Beşiktaş - Kasımpaşa maçının VAR hakemi kim?

Beşiktaş - Kasımpaşa maçının hakemi Arda Kardeşler olacak. Kardeşler'in yardımcıları iseSüleyman Özay ve Mehmet Emin Tuğral olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak. Beşiktaş - Kasımpaşa maçının Video Yardımcı Hakemi VAR ise Emre Malok olacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş