havadurum

Beşiktaş - Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında yarın sahasında Adana Demirspor’u ağırlayacak. Ligin ilk yarısında Adana’da oynanan maçı Beşiktaş 4-2 kaybetmişti. Evinde oynadığı son 4 maçın 3’ünü kaybeden Beşiktaş, taraftarı önünde kazanmak istiyor. Peki, Beşiktaş - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, detaylar…

1283

Trendyol Süper Lig’de 22. hafta heyecanı devam ediyor. Bugün üç maç oynanacak. Hatayspor, Alanyaspor’u konuk edecek. Pendikspor, Kasımpaşa ile karşılaşacak. Beşiktaş ise Adana Demirspor’u ağırlayacak. Galatasaray’ın 19 puan gerisinde kalan Beşiktaş, zirve yarışını sürdürmek için bu maçı kazanmak zorunda. Adana Demirspor ise 4 haftalık galibiyet hasretine son vermek için mücadele edecek. Üçüncü sıradaki Trabzonspor ise Galatasaray yenilgisinin ardından toparlanmaya çalışıyor. Dördüncü sıradaki Beşiktaş da Adana Demirspor’u yenerek puan farkını azaltmak istiyor. Peki, Beşiktaş - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, detaylar…

Beşiktaş - Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Beşiktaş - Adana Demirspor maçı yarın, 23 Ocak 2024 Salı günü saat 20:00’de başlayacak. Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak maç beIN Sports 1’den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan olacak. Yardımcı hakemler ise Ceyhun Sesigüzel ve Bora Özkara olacak.

Beşiktaş’ın Ligde Son Durumu

Beşiktaş, ligde oynadığı 21 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Siyah-beyazlı ekip, 35 puanla 4. sırada yer alıyor. Beşiktaş, son maçında Pendikspor’a 4-0 yenilerek ağır bir darbe aldı. Fernando Santos yönetiminde ilk kez kaybeden Beşiktaş, Adana Demirspor karşısında kazanarak ağır yenilgiyi unutturmaya ve taraftarını sevindirmeye çalışacak. Beşiktaş, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçta Adana Demirspor’a 4-2 mağlup olmuştu.

Beşiktaş’ta 7 Eksik

Beşiktaş’ta 7 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Adana Demirspor maçının kadrosunda yer alamayacak. Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden milli takımlarının kadrolarında yer alan Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar, müsabakada görev yapamayacak. Sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic de yarınki maçta sahada olamayacak.

Beşiktaş’ta 4 Oyuncu Kart Sınırında

Beşiktaş’ta 4 futbolcu, Adana Demirspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlı ekipte Mert Günok, Necip Uysal, Tayfur Bingöl ve Gedson Fernandes, yarın sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 23. haftada Sivasspor ile deplasmanda yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Beşiktaş’ın Sahasında Son 4 Maçta 3 Mağlubiyet

Beşiktaş, sahasında oynadığı son 4 lig maçının 3’ünde mağlup oldu. Siyah-beyazlı takım, Tüpraş Stadyumu’nda çıktığı son 4 maçta Fenerbahçe, Alanyaspor ve Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu. Beşiktaş, iç sahadaki son karşılaşmada ise Fatih Karagümrük’e 3-0 üstünlük kurdu.

Adana Demirspor’un Ligde Son Durumu

Adana Demirspor, ligde oynadığı 21 maçta 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Adana temsilcisi, 30 puanla 6. sırada yer alıyor. Adana Demirspor, son maçında Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak iki puan kaybetti. Hikmet Karaman yönetimindeki Adana Demirspor, 4 haftadır galibiyet yüzü göremiyor. Adana Demirspor, deplasmanda oynadığı son 4 maçta ise 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Adana Demirspor’da 2 Eksik

Adana Demirspor’da 2 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Beşiktaş maçının kadrosunda yer alamayacak. Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden milli takımlarının kadrolarında yer alan Samuel Eduok ve Youssouf Ndayishimiye, müsabakada görev yapamayacak. Sakatlığı bulunan Mehmet Uslu da yarınki maçta sahada olamayacak.

Adana Demirspor’da 3 Oyuncu Kart Sınırında

Adana Demirspor’da 3 futbolcu, Beşiktaş maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Adana temsilcisinde Tayyip Talha Sanuç, Hasan Kılıç ve Sinan Kurt, yarın sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 23. haftada Gaziantep FK ile evinde yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Trendyol Süper Lig’de 22. hafta heyecanı yarın oynanacak Beşiktaş - Adana Demirspor maçıyla devam edecek. Beşiktaş, zirve yarışını sürdürmek için bu maçı kazanmak zorunda. Adana Demirspor ise 4 haftalık galibiyet hasretine son vermek için mücadele edecek. Peki, Beşiktaş - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Bu maçı kaçırmayın!

(HABER MERKEZİ)
Paylaş