Bay Becerikli Öldü Mü? Phil Gallagher Öldü Mü? Bay Becerikli’nin Son Durumu Nedir?

Phil Gallagher, Bay Becerikli (Mister Maker) programının sunucusu olarak tanınan bir İngiliz televizyoncu ve oyuncudur. Phil Gallagher, son günlerde sosyal medyada öldüğü iddialarıyla gündeme geldi. Peki, Phil Gallagher öldü mü? Bay Becerikli’nin son durumu nedir? İşte, Phil Gallagher hakkında bilmeniz gereken her şey…

13216

Phil Gallagher, çocuklara hitap eden Bay Becerikli (Mister Maker) programının sunucusu olarak tanınan bir İngiliz televizyoncu ve oyuncudur. Phil Gallagher, son günlerde sosyal medyada öldüğü iddialarıyla gündeme geldi. Peki, Phil Gallagher öldü mü? Bay Becerikli’nin son durumu nedir? İşte, Phil Gallagher hakkında merak edilenler…

Phil Gallagher Kimdir?

Phil Gallagher, 3 Mart 1977 yılında Birleşik Krallık Gillingham’da dünyaya geldi. Sunuculuk kariyerine BBC Radio Kent’te sunucu ve spor muhabiri olarak başlayan Phil Gallagher, daha sonra Playhouse Disney’de oyuncu ve kuklacı olarak çalıştı. Karakterlerin seslendirmesini de yapan Phil Gallagher, 2003 ila 2005 yılları arasında GMTV’de Diggin’ IT isimli çocuk programının sunuculuğunu yaptı.

Phil Gallagher, 2006 yılında Mister Maker’ın baş karakterini oynayarak ün kazandı. Mister Maker, 23 Şubat 2008’de yayınlanan bir eğlence belgeselidir. Çocuklara hitap eden program 3 sezon olarak toplamda 60 bölüm şeklinde yayınlanmıştır. Programda, Bay Becerikli karakteri çocuklara çeşitli sanat ve el işi projeleri öğretir.

Phil Gallagher, aynı zamanda birçok pandomimde de sahne aldı. 2006 yılında Winchester’daki Theatre Royal’de Aladdin’de Wishee Washee olarak göründü. 2007 yılında, yine Winchester’daki Theatre Royal’de Jack and the Beanstalk’ta Jack’in erkek kardeşi olarak göründü. 2009’da ise Mister Maker’daki rolüyle BAFTA Çocuk Ödülleri’ne En İyi Sunucu olarak aday gösterildi.

Bay Becerikli Öldü Mü?

Phil Gallagher, son günlerde sosyal medyada öldüğü iddialarıyla gündeme geldi. Sosyal medyada dolaşan paylaşımlarda, Bay Becerikli karakteri ile tanınan Phil Gallagher’in hayatını kaybettiği ileri sürüldü. Ancak bu iddiaların doğruluğu henüz teyit edilmedi. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Phil Gallagher’in hayranları, ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında endişeli olduklarını belirttiler. Bazı hayranlar ise iddiaların asılsız olduğunu ve Phil Gallagher’in yaşadığını savundular. Phil Gallagher’in son durumu hakkında net bir bilgi olmadığı için spekülasyonlar devam ediyor.

Phil Gallagher’in Son Projeleri Nelerdir?

Phil Gallagher, Mister Maker programının yanı sıra başka projelerde de yer aldı. 2019 yılında CBeebies kanalında yayınlanan Swashbuckle isimli çocuk programında Cook karakterini canlandırdı. Ayrıca aynı yıl CBeebies Christmas Show: Hansel and Gretel isimli tiyatro oyununda yer aldı. 2020 yılında ise CBeebies kanalında yayınlanan Andy and the Band isimli müzikal komedi dizisinde konuk oyuncu olarak göründü.

Phil Gallagher, pandemi nedeniyle evinde kaldığı dönemde de çocuklar için eğlenceli videolar hazırladı. YouTube kanalında Mister Maker Club isimli bir seri başlatan Phil Gallagher, çocuklara evde yapabilecekleri sanat ve el işi projelerini gösterdi. Ayrıca Instagram hesabından da canlı yayınlar yaparak takipçileriyle etkileşimde bulundu.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş