havadurum

Balıkesir’de zincirleme trafik kazası! 8 kişi yaralı!

Ayvalık ilçesinde meydana gelen feci zincirleme trafik kazasında 2'si ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı. Çanakkale ile İzmir'i birbirine bağlayan E-87 kara yolunun Sarımsaklı kavşağı yakınlarında gerçekleşen bu korkunç olay, bölgeyi sarsarken, acil ekipler hızla müdahale etti.

1250

Ayvalık ilçesinde meydana gelen korkunç bir zincirleme trafik kazası, 2'si ağır olmak üzere 8 kişinin yaralanmasına neden oldu. Çanakkale ile İzmir'i birbirine bağlayan E-87 kara yolunun Sarımsaklı kavşağı yakınlarında, kimliği henüz belirlenemeyen 4 araç çarpıştı.

Olayın Detayları ve Yaralılar

Kazada, 2 yaşındaki M.İ. ile annesi O.İ. (27) ağır yaralı olarak kaydedildi. Diğer yaralılar arasında M.İ. (33), R.Ç. (70), H.Ç. (68), H.M. (44), E.M. (25) ve A.Ş. (43) bulunuyor. Bazı yaralılar, sıkıştıkları araçlardan itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Tüm yaralılar, hızla olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Ayvalık Devlet Hastanesine sevk edildi.

Ağır Yaralılar Sevk Edildi

Ağır yaralı M.İ., ilk müdahalesinin ardından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Annesi O.İ. ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine nakledildi. Diğer yaralılar ise yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Kaza Detayları ve Soruşturma

Kazanın meydana gelme şekliyle ilgili öne sürülen iddialara göre, İzmir istikametinden gelen bir aracın refüjü aşarak Çanakkale yönünden gelen araçların şeridine geçmesiyle kaza gerçekleşti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu ise uzun süre devam etti.

(AA)

Paylaş