Bahar Dizisi Yeni Sezon Başlıyor: Tarih ve Oyuncu Kadrosundaki Değişiklikler

Bahar dizisi, 24 Eylül 2024 Salı akşamı (bugün) yeni sezonuyla ekranlara dönüyor. Yeni sezonda kadroya katılan sürpriz isimler ve dizinin konusu hakkında tüm detaylar bu yazıda!

131

Dram ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Bahar dizisi, yeni sezonuyla geri dönüyor. Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi, yeni bölümleriyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Bahar Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Bahar dizisinin yeni sezonu, 24 Eylül 2024 Salı akşamı Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak12. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizi, yeni sezonunda da aynı heyecanı sürdürmeyi hedefliyor.

Bahar Dizisi Oyuncu Kadrosunda Hangi Değişiklikler Var?

Yeni sezonda Bahar dizisinin oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı. Büşra Pekin, dizide “Süreyya” karakteriyle, Elçin Afacan ise “Eylem” karakteriyle izleyici karşısına çıkacak3. Mevcut kadroda ise Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya gibi başarılı isimler yer alıyor3.

Bahar Dizisi Konusu

Bahar dizisi, dramatik ve duygusal hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda Bahar ve Timur’un riskli ameliyatının ardından yaşananlar ve yeni başhekim Süreyya’nın hastanede yarattığı değişimler konu ediliyor3. Bahar ve Evren’in herkesi şaşırtacak hamleleri ise izleyicileri merak içinde bırakacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş