Arka Sokaklar tarihin en iyi sezonuyla geliyor

Türk dizilerinin efsanelerinden Arka Sokaklar, 18 sezonu devirdi. 19’uncu sezon için set hazırlıkları son sürat devam ederken merakla beklenen fragman izleyiciyle buluştu.

1008

Yıllara meydan okuyan Arka Sokaklar, 19’uncu sezonda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni sezonun 2'nci fragmanının yayınlanmasıyla birlikte heyecan tırmanışa geçti. Sevilen ve aileden biri haline gelen Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı. Yenilenen oyuncu kadrosuna afer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol gibi isimler katıldı.

Arka Sokaklar 19. Sezon fragmanı ise izleyenleri şaşırttı. Geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak yeniliklere işaret etti. Aksiyon sahnelerinde kullanılan kamera ve çekim tekniğinin yanı sıra özel efektler de dikkatlerden kaçmadı.

İzleyiciler, yüksek kalite kamera teknikleriyle yayınlanan fragman, sosyal medya kullancıları tarafından büyük beğeniyle karşılandı. “Tarihin en iyi Arka Sokaklar” sezonu yorumları yapıldı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş