havadurum

Arka Sokaklar’da Arda Öldü mü? İşte Son Bölümdeki Şok Olay!

Arka Sokaklar dizisinin en çok izlenen ve beğenilen bölümlerinden biri olan 660. bölümde seyirciler dehşet verici sahnelerle karşılaştırılacak.

1723

Arka Sokaklar dizisinin en çok izlenen ve beğenilen bölümlerinden biri olan 660. bölümde seyirciler dehşet verici sahnelerle karşılaştırdı. Dizideki genç oyuncu Arda’nın ölüp ölmediği merak edilen bir konu oldu.

Arda Kaçırılıp Öldürüldü Mü?

Dizideki genç oyuncu Arda, borç batağından kurtulmak için yaptığı yanlışlara yenilerini ekledi. Rıza Baba ile işbirliği yapan Arda, yasadışı bahis çetesinin başındaki adam tarafından kaçırılıp öldürülerek bir kenara atılıyor.

Ekip arkadaşları ise, dövüldüğü anların olduğu videoyu acı içinde izliyor. Videoyu izleyenlerde görülmesi gereken şok sahne ise Arda’nın gözlerinin kapanması ve kanlar içinde yere düştüğü an.

Arda Hayatta Mı?

Dizideki diğer karakterlerin Arda’ya karşı duydukları sevgi ve saygı ifadeleri, onun hayatta olduğunu gösteriyor. Ayrıca, Arda’nın ekip arkadaşları tarafından kurtarıldığı ve tedavi altına alındığı da görülüyor.

Arka Sokaklar 660. bölümünün fragmanını buradan izleyebilirsiniz. Dizinin yeni bölümü olan 661. bölüm ise 26 Ocak Cuma akşamı Kanal D’de yayınlanacak. Arka Sokaklar’ın heyecanlı ve sürükleyici hikayelerini kaçırmayın!

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş