havadurum

Arayış Dizisi Oyuncuları, Arayış dizisinin konusu nedir?

Arayış Dizisi Oyuncuları, Arayış dizisinin konusu nedir? son dönemlerde oldukça merak edilen konulardan biri oldu. Disney Plus tarafından yayınlanan dizi için geniş bir inceleme yaptık. Arayış Dizisi oyuncuları konusu ve daha fazlası haberimizde...

1628

Disney Plus’ın yeni Türk dizisi Arayış, izleyicileri kendine bağlayan bir dizi. Dizinin konusu, metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan’ın, arkadaşının kaybolmasıyla birlikte girdiği ruhani yolculuğu anlatıyor. Nisan, gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılıyor. Dizinin oyuncu kadrosu da hem yetenekli hem de ünlü isimlerden oluşuyor. Aslı Enver, Mehmet Günsür, Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar gibi isimler dizide rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Altın Portakal ödüllü Emin Alper oturuyor. Arayış dizisi, Disney Plus’ta yayınlanan ve izleyicileri kendine bağlayan bir dizi. Dizinin şu anda bir sezonu bulunuyor. Yeni sezonun gelip gelmeyeceğine dair ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Arayış dizisini izlemek isteyenler Disney Plus’a üye olabilir ve dizinin tüm bölümlerini izleyebilirler.

Arayış Dizisi Oyuncuları

Disney Plus’ın yeni dizisi Arayış, 14 Haziran’da izleyiciyle buluştu. Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Emin Alper’in üstlendiği dizide, metropol hayatından sıkılan bir kadının ruhani yolculuğu anlatılıyor. Başrollerinde Mehmet Günsür ve Aslı Enver’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici. İşte Arayış dizisinin oyuncuları ve kısa biyografileri:

Mehmet Günsür (Tufan)

1975 İstanbul doğumlu olan Mehmet Günsür, Fi, Atiye, Kül ve Atatürk gibi dijital platformlarda rol aldığı dizi ve filmlerle tanınıyor. Ayrıca Beyaz Gelinlik, Bıçak Sırtı, Muhteşem Yüzyıl gibi televizyon dizilerinde de yer aldı. Yabancı dizi ve filmlerde de rol alan Günsür, Arayış dizisinde Nisan’ın peşine düştüğü gizemli ruh Tufan’ı canlandırıyor.

Aslı Enver (Nisan)

1984 Londra doğumlu olan Aslı Enver, Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Pera Güzel Sanatlar Lisesi ve Haliç Üniversitesi Konservatuvar mezunudur. Tamam mıyız?, Kardeşim Benim ve Öteki Taraf filmlerinde oynadı. Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Mutlu Ol Yeter, İstanbullu Gelin ve Babil dizilerinde de rol aldı. Arayış dizisinde yaşadığı hayata sıkışmış ve arkadaşının kaybolmasıyla bir tarikatla tanışan Nisan karakterini oynuyor.

Defne Kayalar (Selin)

1975 Ankara doğumlu olan Defne Kayalar, Bilkent Üniversitesi Grafik Tasarım mezunudur. Al Yazmalım, 20 Dakika, Medcezir, Menajerimi Ara gibi televizyon dizilerinin yanı sıra Bir Başkadır, Ayak İşleri, Fi, Saklı, Kuş Uçuşu gibi internet dizilerinde de rol aldı. Arayış dizisinde Nisan’ın arkadaşı Selin’i oynuyor.

Devin Özgür Çınar

1973 Zonguldak doğumlu olan Devin Özgür Çınar, Arayış dizisinde yer alıyor. Devin Özgür Çınar son yıllarda Parmaklıklar Ardında, Türk Malı, Galip Derviş, 10 Bin Adım ve Menajerimi Ara dizilerinde rol aldı.

Erol Babaoğlu

1977 İstanbul doğumlu olan Erol Babaoğlu, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunudur. Stüdio Oyuncularında eğitim aldı. Kader, Alayına İsyan, EDHO gibi televizyon dizilerinde oynadı.

İpek Türktan

1981 Mersin doğumlu olan İpek Türktan, Arayış dizisinde rol alıyor. İpek Türktan daha önce İyi Adamın 10 Günü, Leyla ile Mecnun, Çukur, Menajerimi Ara gibi televizyon dizilerinde oynadı.

Erdem Şenocak

1979 İstanbul doğumlu olan Erdem Şenocak, Arayış dizisinin kadrosunda yer alıyor. Erdem Şenocak daha önce İki Şafak Arasında, Son Çıkış, Anons gibi dizi ve filmlerde rol aldı.

Begüm Akkaya

1986 Ankara doğumlu olan Begüm Akkaya, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvar mezunudur. Küçük Esnaf, Kız Kardeşler gibi filmlerde oynadı. Ayrıca 2013 yılında Berlin Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Arayış dizisinde rol alıyor.

Şeyma Gökçe Cengiz

1990 İstanbul doğumlu olan Şeyma Gökçe Cengiz, Arayış dizisinde yer alıyor. Şeyma Gökçe Cengiz daha önce Kuzgun, Söz, Çukur gibi televizyon dizilerinde rol aldı.

Onur Ünsal

1981 İstanbul doğumlu olan Onur Ünsal, Arayış dizisinde oynuyor. Onur Ünsal daha önce Yaprak Dökümü, Muhteşem Yüzyıl, Karadayı, Vatanım Sensin gibi televizyon dizilerinde rol aldı.

Arayış dizisi, Disney Plus’ta yayınlanan ve izleyicileri kendine bağlayan bir dizi. Dizinin oyuncu kadrosu da hem yetenekli hem de ünlü isimlerden oluşuyor. Arayış dizisini izlemek isteyenler Disney Plus’a üye olabilir ve dizinin tüm bölümlerini izleyebilirler. Erhan Taylan)

Paylaş