havadurum

Aras Kargo Cumartesi Çalışıyor Mu? İşte Aras Kargo Çalışma Saatleri 2023

Aras Kargo, Türkiye’nin en yaygın kargo şirketlerinden biri olarak milyonlarca müşteriye hizmet veriyor. Peki, Aras Kargo cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu? Aras Kargo çalışma saatleri 2023 nelerdir? Bu soruların cevaplarını öğrenmek için makalemizi okuyun!

1168

Aras Kargo, Türkiye’nin en yaygın kargo şirketlerinden biri olarak milyonlarca müşteriye hizmet veriyor. Peki, Aras Kargo cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu? Aras Kargo çalışma saatleri 2023 nelerdir? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Aras Kargo cumartesi çalışıyor mu?

Aras Kargo, Türkiye’nin 81 ilinde ve binlerce ilçesinde faaliyet gösteren bir kargo şirketidir. Aras Kargo, hafta içi her gün 08.30-18.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet vermektedir. Hafta sonunda ise sadece cumartesi günü hizmet veren şirket, 08.30-15.00 saatleri arasında açıktır. Pazar günü ise Aras Kargo kapalıdır.

Aras Kargo, adresten alım ve teslimat yapıyor

Aras Kargo, müşterilerinin taleplerine göre hem adresten alım hem de adrese teslimat yapmaktadır. Adresten alım talebinde bulunmak için gönderiniz olduğunu en geç saat 16:30’a kadar Aras Kargo şubelerine haber verebilir ya da hafta içi saat 15:30, Cumartesi günleri saat 12:00’a kadar 444 25 52 numaralı çağrı merkezini arayarak bildirebilirsiniz. Ayrıca gönderinizi şubelere siz teslim etmek isterseniz de hafta içi 18.00’a kadar, Cumartesi günleri ise saat 13.00’a kadar kargonuzu teslim edebilirsiniz.

Aras Kargo, aynı gün teslimat seçeneği sunuyor

Aras Kargo, müşterilerine aynı gün teslimat seçeneği de sunmaktadır. Aynı gün teslimatlar için ürünlerin en geç saat 11.00’e kadar Aras Kargo şubelerine teslim edilmesi gerekmektedir. Aynı gün teslimat hizmeti, sadece belirli şehirler arasında ve belirli şubelerden verilmektedir. Aynı gün teslimat hizmetinin verildiği şehirler ve şubeler için Aras Kargo’nun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Aras Kargo, Türkiye’nin en geniş erişim ağına sahip kargo şirketi

Aras Kargo, Türkiye’nin en geniş erişim ağına sahip kargo şirketidir. Her ay 12 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet veren Aras Kargo, Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde 1.500’ü aşkın yerleşim birimine hizmet vermektedir. Ayrıca 1600’e yakın yerleşim merkezinde faaliyet gösteren mobil servislerle, hizmet sınırlarını her geçen gün daha da genişleterek yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

Aras Kargo, 1979 yılında kuruldu

Aras Kargo, Türkiye’de faaliyet göstermekte olan bir kargo şirketlerinden biri olmakla beraber, 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Aras Dağıtım ve Pazarlama’nın ardından taşımacılıkta da 1989’da faaliyete geçen şirket, Aras Kargo’nun da temellerini oluşturmuştur. Aras Kargo merkez binası, Rüzgarlıbahçe Mahallesi Yavuzsultanselim Caddesi No:2 Aras Plaza Kavacık/İstanbul adresinde bulunmaktadır. Aras Kargo merkez şubesine 216 538 55 00 numaralı telefon aracılığıyla veya 216 538 56 52 faks numarasıyla erişebilirsiniz.

Aras Kargo, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor

Aras Kargo, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir kargo şirketidir. Aras Kargo, müşterilerinin talep ve şikayetlerini dinlemek ve çözüm üretmek için 444 25 52 numaralı çağrı merkezini ve [musterihizmetleri@araskargo.com.tr] e-posta adresini kullanmaktadır. Ayrıca Aras Kargo’nun resmi web sitesinde yer alan iletişim formunu doldurarak da Aras Kargo’ya ulaşabilirsiniz. Aras Kargo, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli kendini geliştirmeye devam etmektedir.(Saim Tunçman)

Paylaş