havadurum

Ak Parti Heyeti yangın bölgelerini ziyaret etti

Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığı tarafından yangından etkilenen bölgelere ziyaretler gerçekleştirildi.

1009
Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığı tarafından Çanakkale'de 22 Ağustos'ta meydana gelen ve 24 Ağustos'ta kontrol altına alınan yangının ardından, yangından etkilenen Kalabaklı, Aşağıokçular, Yağcılar, Ulupınar, Belen, Mareşal Fevzi Çakmak ve Kayadere köylerine ziyaretler gerçekleştirildi. Orman yangınından etkilenen köylere yapılan ziyaretler kapsamında, köy sakinleri ile bir araya gelen Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığı sürece ilişkin talep ve beklentiler dinledi. Sahada incelemeler yapılarak, çözümleri hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Makas; "Hemşehrilerimizin her daim yanındayız"

Yangın köylerine gerçekleştirilen ziyarete ilişkin konuşan Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas; "Çanakkale'mizde yaşanan büyük afette canlarını hiçe sayarak yeşil vatan için alevlere göğüs geren başta Orman Teşkilatımıza, ilgili Kurum ve Kuruluşlarımızın personellerine ve gönüllü hemşehrilerimize müteşekkiriz. Çanakkale'mize ve aziz şehrimizde yaşayan hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Ak Kadınlarımız ve Ak Gençlerimizle birlikte yangının ilk gününden itibaren gerek köylerden tahliye olup devlet yurtlarına yerleştirilmiş, gerekse hastanelerde tedavi gören köylülerimizi yalnız bırakmayıp acılarına ortak olduk. Hemşehrilerimizin her daim yanındayız" şeklinde konuştu.

Şahin; "Yürek yakan bir tabloyla şu an karşı karşıyayız"

Köy ziyaretleri sonrasında İl Başkanlığı binasında parti üyeleri ile bir araya gelip ziyaretleri değerlendiren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin; "Gönüllülerimiz, görevlilerimiz yangını bir an önce söndürmek için teyakkuza geçtiler, seferber oldular. Tabi çok yürek yakan bir tabloyla şu an karşı karşıyayız. Ormanlarımız yandı, ciğerlerimiz yandı. Tek tesellimiz can kaybının olmaması, yangının daha geniş alanlara yayılmaması" dedi.

Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığının gerçekleştirdiği ziyaretlere; Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Milletvekili Ayhan Gider, İl Başkanı Naim Makas, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, İl Genel Meclis Üyeleri ve İl/İlçe yöneticiler katılım sağladı.
(Atilla Akın)
Paylaş