27 Ağustos 2024 Salı Günü burç yorumları!

27 Ağustos 2024 Salı günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1600

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Yaşamınızda bir değişiklik yapmak istiyorsanız şimdi tam zamanı. Havada fırsat kokusu var. Yeni hayatınıza doğru kocaman bir adım atmaya hazır olun.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bugüne kadarki çabalarınızın karşılığını almak üzeresiniz. Doğru yönde ilerliyor, doğru kişiler ile dirsek teması kuruyorsunuz. Girişimlerinizin karşılığını çok kısa zamanda almaya başlayacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Gün içinde kendinizi derin düşüncelere dalmış halde bulabilirsiniz. Aldığınız kararlar doğrultusunda ilerlerken zorlanabilirsiniz ancak umudunuzu kaybetmemelisiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Telefon, bilgisayar gibi iletişim araçlarını kullanırken dikkatli olun. Kendinizi geriye dönük sorunlarla uğraşırken bulmak istemiyorsanız yaptığınız işe biraz daha özen göstermeniz gerekiyor.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Fırsat kapınızın açılması için çok çalışmalı ve durup düşünerek hareket etmelisiniz. İçinizi kıpır kıpır ettirecek gelişmeler çok yakında karşınıza çıkabilir.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bugün yaşayacağınız bazı gelişmeler nedeniyle ayağa kalkıp hakkınızı savunmanız gerekebilir. Hiç beklenmedik faktörler devreye girebilir. Her şeye hazırlıklı olmanızda fayda var.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Terazi burçalarında olmayacak özelliklerden birisi insanlar hakkında kötü düşüncelere sahip olmak diyebiliriz. Ancak siz de biliyorsunuz ki hayata biraz daha gerçekçi bakmayı öğrenmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Çevrenizdeki bazı kişilerin ne yapmaya çalıştığını anlayamıyor olabilirsiniz. Bekleyip, gözlem yapmanız ve yolunuzu buna göre çizmeniz gerekiyor. Biraz daha sabırlı olmanız gerekebilir.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Gün içinde amiriniz konumundaki kişiler ile bazı gerginlikler yaşanabilir. Karşı tarafın tavırları yüzünden olayları politik yollardan halletmeyi seven sizin gibi insanları bile zor duruma sokabilirler.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugün pek çok soru sormanız ve alacağınız cevaplara göre planlama yapmanız gerekecek. Önümüzdeki birkaç ayı etkileyecek kararların temelini bugünden atacaksınız.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Duygu dünyanızdaki karmaşa bugün iş hayatınızda alacağınız kararlar üzerinde daha baskın bir etki yaratabilir; olaylar karşısında kendinizden beklemediğiniz tepkiler verebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Sizinki ile taban tabana zıt sosyo-ekonomik tabandan gelen kişiler ile aranızda bir takım gerginlikler ve yanlış anlamalara gebe bir gün. İşin içine bir de yapılacak işlerin yoğunluğu eklenince tepkileriniz her zamankinden daha sert olabilir.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş