23 Eylül 2024 Pazartesi Burç Yorumları

23 Eylül 2024 günü burcunuzu neler bekliyor?

1359

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Yeni bir hafta, yeni başlangıçlar ve yeni hedefler demek sizin için. Bugün kendinizi önceki haftalara oranla daha motive olmuş hissedecek, hedefleriniz doğrultusunda daha tutkulu çalışacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Haftanın ilk gününe her türden ilişkinizde bir çeşit güç mücadelesi altında başlayabilirsiniz. Yapmanız gereken en önemli şey ne zaman duracağınızı bilmek olacak. Çünkü gerekli anlarda kendini durdurabilmek de bir güç göstergesidir.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Sorunlar karşısında profesyonelce düşünüp, çözümleri duygularınızdan arınmış bir şekilde vereceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Hem hakkınızı savunacaksınız hem de gerekli müdahaleleri yapacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Haftaya fikirlerinizi daha özgürce ve dolaysız bir şekilde ifade etme kararlılığı ile başlayacaksınız. Kelimelerinizi dikkatlice seçecek, nokta atışı tespitler yaparak; sorunların kaynağına ineceksiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Çalışma hayatınızda bazı değişiklikler yaşanmak üzere. Siz de bu değişikliklerden ister istemez etkileneceksiniz. Özel hayatınızda ise gayet olumlu gelişmeler sizi bekliyor olacak bu hafta.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Karakterinizin belirgin özellikleri iş yaşamınızda fark yaratmanızı sağlayacak. Problem çözücü kişiliğiniz ve titizliğiniz ile bazen kendinizi bile yorsanız da işlerin sorunsuz ilerlemesi biraz da sizin bu yapınız sayesinde mümkün olabiliyor.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün iş yaşamında güven arayışı içinde olabilirsiniz. Verilen sözlerin tutulması için müdahalelerde bulunmanız gerekebilir. Bazı konuları yalnızca güvendiğiniz kişiler ile paylaşmanız iyi olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugüne kadar yer yer görmezden geldiğiniz durumlara bu haftadan itibaren daha fazla katlanmayacaksınız. Gerekli ayarlamaları yaparak, istikrarlı bir ilerleyişe doğru adım atıyorsunuz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

İş yaşamınızla ilgili olarak yapılabilecekleri yaptınız, atılabilecek adımları attınız. Artık bundan sonrası size değil de başkalarının vereceği karara bağlı olarak gelişecek. Bu yüzden kendinizi gelişmelere hazırlamanız gerekebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Finansal güvenliğinize dikkat etmeniz gereken bir gün ile haftaya başlıyorsunuz. Şifreler, elektronik postalar gibi konularda bugün asla boşvermişlik yapmayın. Ayrıca riskli yatırım dedikodularını da elinizin tersiyle itmelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Stres ve kaos dolu bir dönemden kurtulup, daha dingin bir zaman dilimine geçtiniz. İyi ya da kötü artık bir rutin var. Belirli bir müddet de böyle ilerleyecek, ancak ilerleyen günlerde bu duruma ilk müdahaleyi yapan yine siz olacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Sizi olumsuz etkileyebileceğiniz konulara karşı önlem almanın ne kadar akıllıca olduğunu bugün bizzat tecrübe edeceksiniz. Başkalarının pek de umursamadığı şeylere dikkat etmek sizi hem maddi hem de manevi zararlardan koruyacak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş