havadurum

21 Ocak Hangi Burç? Kova Burcu Özellikleri, Yükseleni ve Günlük Yorumu

21 Ocak’ta doğanlar, hava grubunun sabit ve erkeksi burcu olan Kova burcuna mensuptur. Kova burcu insanları, özgürlüklerine düşkün, yenilikçi, maceracı, idealist, vefalı, sevecen, akılcı ve sezgisel kişilerdir. Ancak, aynı zamanda sabit fikirli, dikkat çekici, isyankar ve kendini beğenmiş olabilirler. Kova burcunun yönetici gezegenleri Satürn ve Uranüs’tür. Kova burcunun uğurlu taşı yeşim, uğurlu sayısı 4, uğurlu günü pazardır. Kova burcunun karşıt burcu Aslan’dır.

2016

Astroloji, insanların karakterlerini, hayatlarını ve geleceklerini etkileyen bir bilim dalı olarak binlerce yıldır ilgi çekmektedir. Astrolojiye göre, doğduğumuz gün ve saat, bize bir burç ve yükselen burç verir. Bu burçlar, kişiliğimizi, yeteneklerimizi, zayıf ve güçlü yönlerimizi, ilişkilerimizi ve kaderimizi belirler. Peki, 21 Ocak hangi burç oluyor? 21 Ocak’ta doğanların burcu, özellikleri, yükseleni ve günlük yorumu nedir? Bu yazıda, bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

21 Ocak Burcu Özellikleri

Kova burcu insanları, hayal güçleri sınırsız olan, düşünceleri bulundukları anın ötesinde olan, akılcı ve sezgisel olan kişilerdir. Kovalar, dik kafalıdır. Kendilerini dinleyenlerin ne demek istediklerini anlamadıklarını sanırlar. Kovaları tanımlayan sözcük “Biliyorum” dur. Kova burcu insanları, sevecen tavırları ile tanınırlar. Bu kişiler, bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin aynı olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar. Onlara yaklaşmak çok zordur, çünkü ne kadar dostça davranırlarsa davransınlar, arada her zaman bir mesafe bırakırlar. Kişisel özgürlükleri onlar için o denli önemlidir ki, bu yüzden en yakın ilişkilerini kesip atabileceği gibi, yine özgürlükleri adına her türlü özveride bulunurlar.

21 Ocak Yükseleni

Yükselen burç, kişinin doğduğu saate, dakikaya ve doğum yerine göre değişiklik göstermektedir. Bu sebeple, aynı günde doğan herkesin yükseleni farklıdır. 21 Ocak yükseleni hesaplama için, kişinin doğum saatini bilmesi gerekmektedir. Yükselen burç, kişinin dışa yansıyan, ilk izlenim bırakan, sosyal ve fiziksel özelliklerini gösterir. Yükselen burç, güneş burcu ile birlikte, kişinin karakterini ve hayata bakışını doğrudan etkiler.

21 Ocak Günlük Yorumu

21 Ocak’ta doğan Kova burcu insanları, bugün iş hayatında başarılı olmak için mücadele edeceklerdir. Gelecek yönünde kararlar alabilirler. Hedeflerine ulaşmak için daha fazla sorumluluk yüklenebilirler. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Ticari konularda ani değişiklikler olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinize özen göstermenizde fayda vardır. Aşk hayatınızda ise, partnerinizle uyumlu ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. Sevgilinizle gelecek planları yapabilirsiniz. Bekar Kovalar, yeni bir aşka yelken açabilirler. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Stresten uzak durmaya çalışın. Spor yapmak ve sağlıklı beslenmek size iyi gelecektir.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş