19 Ağustos 2024 Pazartesi Günü burç yorumları!

19 Ağustos 2024 Pazartesi günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1333

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Haftanın ilk gününe aynı anda pek çok şeyi düşünmek zorunda olduğunuz, konudan konuya geçiş hızınıza kendinizin bile şaşıracağınız bir tempo ile başlıyorsunuz. Ara ara konuşmalardan kopup, diğer işleriniz ile ilgili düşüncelere dalabilirsiniz. İmza atmanız gereken işleriniz varsa dikkatli olmakta fayda var.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

İş yerinizde yaşanacak bazı ufak çaplı kaotik olaylar, kafa karışıklıkları ve kararsızlıklar insiyatif kullanmanızı engelleyebilir. Bu da lideri olduğunuz bir ekip varsa işleri zora sokabilir. Daha dikkatli olmaya çalışmalısınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

İş hayatınızla ilgili yaşadığınız kafa karışıklıklarını, kararsızlıklarınızı sona erdirmeniz gerekiyor. Ancak şartlar tamamen size bağlı olmadığı için arada bir durup; başkalarını beklemek zorunda kalıyorsunuz. Can sıkıcı bu durum bu hafta içerisinde netliğe kavuşacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bu hafta Yengeç burçları için daha önce cesaret edip deneyemedikleri şeyler için fırsatlar kapılarına kadar geliyor. Biraz da düzene başkaldırasınız geliyor sanki bugün. Siz yeni yollarda ilerledikçe hayat da size yeni kapılar açmaya devam edecek.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Pazartesiye açığa çıkan gerçekler, gizli kapaklı işlerin teker teker ortalığa döküldüğü anlar ile başlıyorsunuz. Bu tür gelişmelerin özellikle iş hayatınızda size pek çok olumlu dönüşü olacağından emin olabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

İş hayatınızda takınacağınız net tavır ile pek çok konuyu, tam da soruna dönüşmek üzereyken çözeceksiniz. Hakkınızı savunacak, ancak bunu yaparken üst perdeden değil de herkesin anlayabileceği türden sakin bir tavır takınacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Haftaya iletişim yeteneklerinizin ön plana çıktığı anlar ile başlıyorsunuz. Fiziksel anlamda ise biraz yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. Bunun sebeplerinden biri son günlerde değişen yeme alışkanlıklarınız olabilir. Dikkatli olmanız gerekebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Gizli düşmanlıkların açığa çıkacağı, arkanızdan yapılan konuşmaları duyacağınız bir güne başlıyorsunuz. Eğer öfkenize hakim olamazsanız ortalığın toz duman olması an meselesi. Güç savaşlarının kazananı olmayacak.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Kariyerinizin seyrini değiştirecek bir haftaya giriyorsunuz. Öncesinde yaptığınız hazırlıkların meyvesini hafta başından itibaren toplamaya başlayacaksınız. Finansal kaynaklarınızın kullanımında ise dikkatli olmanızda fayda var.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Sizi olumsuz tavırlarıyla dibe çeken insanlardan bir müddet uzaklaşmanız ruh sağlığınıza iyi gelecek. İş yerinizdeki tartışmaların dozu arttıkça siz de devam etmek için ihtiyaç duyduğunuz motivasyonu kaybediyorsunuz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Geçtiğimiz zamanlardan kalan işleri bitirmek için harika bir gün. Haftaya bir nevi iş ve sorumluluk temizliği yaparak başlayacak, ilerleyen günlerde yeni projeler için olumlu yönde adımlar atacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Finansal ortaklıklarınızda ve iş birliklerinizde dikkatli olmanız gereken bir haftaya girdiniz. İnsanların sorumsuz ve umursamaz tavırları sinirlerinizi bozabilir. Bitme aşamasına kadar getirdiğiniz işler, başkaları yüzünden uzayabilir.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş