havadurum

Torhasan köy yolu çalışmaları başladı

AK Parti Yenice İl Genel Meclis Üyesi Mesut Akdeniz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Yenice köylerinde yol çalışmalarına başladıklarını duyurdu.

1629

Akdeniz, açıklamasında Yenice’de köy yol çalışmalarının başladığını belirterek, "Torhasan köyü yol çalışmalarımız başladı. Köy muhtarımız Necmi Kaymak ve aza arkadaşlar ile özel idare çalışanlarına emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz" dedi.

Akdeniz, açıklamasını "Durmak yok yola devam" diyerek sonlandırdı.

Akdeniz, kendisi gibi AK Parti İl Genel Meclis Üyesi olan Hüseyin Turna ile birlikte Davutköy yol çalışmalarını da yerinde takip ettiklerini söyledi. Akdeniz, "Eksik görülen ihtiyaçları tedarik çalışmasını tamamladık. Gece gündüz demeden köyünün sorunlarıyla ilgilenen Davutköy muhtarımız Yener Korkmaz ve azalarına da ayrıca emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Yenice İl Genel Meclis Üyelerinin bu çalışmaları, Yenice köylerinde yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Köylerde ulaşımın daha rahat ve konforlu hale gelmesi için yapılan yol çalışmaları, bölge halkının ulaşım kalitesini arttıracak.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş