havadurum

Ziraat Türkiye Kupası’nda Dev Eşleşmeler! İşte Çeyrek Final ve Yarı Final Kuraları

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final ve yarı final kuraları belli oldu. Çeyrek finalde dört büyüklerin üçü ve son şampiyon Başakşehir mücadele edecek. Yarı finalde ise çeyrek final maçlarının galibi karşı karşıya gelecek.

1072

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan devam ediyor. Çeyrek final ve yarı final kuraları bugün Riva’da çekildi. Kura çekimine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan ve kulüp temsilcileri katıldı. Çeyrek finalde Trabzonspor-Başakşehir, Beşiktaş-Konyaspor, Ankaragücü-Fenerbahçe ve Galatasaray-Fatih Karagümrük eşleşti. Yarı finalde ise Trabzonspor-Başakşehir maçının galibi Beşiktaş-Konyaspor maçının galibiyle, Ankaragücü-Fenerbahçe maçının galibi Galatasaray-Fatih Karagümrük maçının galibiyle karşılaşacak

Kura çekimi sonucunda çeyrek finalde şu eşleşmeler oluştu:

  • Trabzonspor-Başakşehir
  • Beşiktaş-Konyaspor
  • Ankaragücü-Fenerbahçe
  • Galatasaray-Fatih Karagümrük

Yarı finalde ise Trabzonspor-Başakşehir maçının galibi Beşiktaş-Konyaspor maçının galibiyle, Ankaragücü-Fenerbahçe maçının galibi Galatasaray-Fatih Karagümrük maçının galibiyle karşılaşacak.

Çeyrek Final Maçları Ne Zaman?

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final maçları 20-21 Şubat 2024 tarihlerinde oynanacak. Yarı final maçları ise 13-14 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Final maçı ise 9 Mayıs 2024 tarihinde Ankara’da yapılacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi. Çeyrek finalde dört büyüklerin üçü ve son şampiyon Başakşehir mücadele edecek. Yarı finalde ise çeyrek final maçlarının galibi karşı karşıya gelecek. Kupada heyecan devam ediyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş