havadurum

Zeytinli Rock Festivali ilk kez Çanakkale’de

Zeytinli Rock Festivali Çanakkale Ezine'de! Deniz, kum, güneş ve unutulmaz müzikle dolu 4 gün Çanakkale müziğe doyacak. Biletler satışta!

6571

Zeytinli Rock Festivali, Çanakkale Ezine’de müzik seferlerle buluşacak. Müziğin kalbi Çanakkale’de atacak. Bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Zeytinli Rock Festivali, deniz, kum ve güneşin keyfini müzik ve eğlenceyle ilk kez Çanakkale de gerçekleştirilecek. Çanakkale'nin Ezine ilçesindeki Karnaval Park'ta gerçekleşecek olan festival, Papaz Plajı ve Karnaval Park Çanakkale sahnesinde unutulmaz anlar sunmak üzere geri dönüyor.

4 Gün Boyunca Müzik ve Eğlence

Milyon Yapım organizasyonuyla Türkiye'nin en büyük açık hava müzik festivali olan Zeytinli Rock Festivali, katılımcılarına 4 gün boyunca kesintisiz eğlence sunacak. Ünlü sanatçıların sahne alacağı festival, müzik dolu anlarla dolup taşacak.

Bilet Fiyatları ve Satış Noktaları

Bu yıl Çanakkale'de gerçekleşecek festivalin bilet fiyatları merak konusuydu. Günlük giriş biletleri 120 TL, kombine giriş biletleri ise 350 TL olarak belirlendi. Kamp yapmak isteyenler için kamp kombine giriş biletleri 450 TL olarak açıklandı. Biletler, Milyonbilet resmi internet sitesinden temin edilebilir.

Zengin Sanatçı Kadrosu

Duman, Athena, Selda Bağcan, Manga, Cem Adrian, Pinhani, Seksendört, Fatma Turgut gibi birçok sevilen sanatçı, festivalde sahne alacak. 31 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik, müziğin büyülü dünyasında unutulmaz bir deneyim sunacak.

Festival Programı

31 Ağustos Perşembe:

  • Siyah Sahne: Duman, Gazapizm, Sena Şener, Ufuk Beydemir, Kıvılcım Ural
  • Kırmızı Sahne: Cem Adrian, Fatma Turgut, Yaşlı Amca, Sattas, Eftalya Yağcı

01 Eylül Cuma:

  • Siyah Sahne: Athena, Dolu Kadehi Ters Tut, Umut Kuzey, Selin, Berkay Altunyay
  • Kırmızı Sahne: Pinhani, Redd, Mert Demir, Sufle, Haybe

02 Eylül Cumartesi:

  • Siyah Sahne: Manga, Adamlar, Dedublüman, Can Ozan, Ari Barokas
  • Kırmızı Sahne: Seksendört, Madrigal, Mavi Gri, Yedinci Ev, Skapova

03 Eylül Pazar:

  • Siyah Sahne: Pentagram, Black Tooth, Murder King, Badi Gardi, Hipersona
  • Kırmızı Sahne: Selda Bağcan, Sagopa Kajmer, Ozbi, Can Gox, Marsis
    (Damla Yeltekin)
Paylaş