havadurum

Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanlığı şehitlerimiz için karanfil bıraktı

Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, dün Pençe Kilit operasyonunda şehit düşen şehitlerimizi anarak basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasında Valilik önüne karanfil bırakıldı.

1094

Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanlığı bugün Çanakkale Valiliği önünde düzenlediği basın açıklamasında, dün Pençe Kilit operasyonunda Irak’ın kuzeyinde şehit düşen P. Tğm. Ramazan Günay, P. Uzm. Çvş. Mehmet Serinkan, P. Söz. Er Çağatay Erenoğlu, P. Söz. Er Yasin Karaca, P. Söz. Er Emre Taşkın, P. Uzm. Onb. İsmail Yazıcı’yı andı. Düzenlenen basın açıklamasında Valilik önüne karanfil bırakıldı.

“Türk devleti tüm gücüyle hainlerle mücadele etmektedir”

Düşen 6 şehidi anmak için bir araya gelen Zafer Partisi Çanakkale Üyeleri’nin düzenlediği basın açıklamasında Parti İl Başkanı Sedat Durmaz konuştu. Başkan Durmaz konuşmasında “22 Aralık 2023 tarihinde Irak'ın kuzeyinde hain, bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristlerce düzenlenen kahpe saldırıda 6 Vatan Evladımızı Şehit verdik. Şehitlerimize Allah'tan Rahmet yaralı Kahramanlarımıza acil şifalar dileriz. 1984 yılından bu güne yurtiçi ve sınır ötesinde yapılan operasyonlar da sayısız Şehit ve Gazimiz var. Cumhuriyet'in ilanından bu yana var olan düşmanlar zaman içerisinde şekil ve isim değiştirerek Türk Devletine düşmanlık etmekte, Türk Devleti ise tüm gücüyle hainlerle mücadele etmektedir” ifadelerine yer verdi.

“Şehit sayısı ne zaman önemli hale geldi?”

Mücadelenin en önemli unsurunun Türk ordusu olduğunu dile getiren Durmaz, “Bu mücadelenin en önemli unsuru Türk Ordusudur. Lakin 2009'dan beri süregelen sözde operasyonlarla ordumuz yıpratılmakta, son dönemlerde ise Şanlı Türk Ordusu selefi cihatçı tarikat ve cemaatlerin uzantılarına ezdirilmektedir. Atatürkçü Subaylar çeşitli bahanelerle tasfiye edilmek istenmekte, Atatürk değerleri ile kurgulanmış Türk Ordusunun ayarları ile oynanmaktadır. Ayrıca üzülerek görmekteyiz ki; yapılan mücadelenin silahlı mücadele ötesine geçerek gerek siyasi gerekse sosyal hayatta topyekûn bir mücadele olması gerektiği gerçeği göz ardı edilmektedir. Bugün aynı zaman da 1930 yılında Asteğmen Kubilay'ın Menemen'de din bezirganları tarafından Şehit edilişinin yıldönümü. Şehit Kubilay için Menemen'i yakın diyen Başkomutanımızın ve O'nun için Dünyayı ayağa kaldıran Türk Milletinin evlatlarıyız biz. Aradan geçen 94 yılda Türk Milleti için Şehit sayısı ne zaman önemli hale geldi? Türk Milleti, Varlığını Türk Varlığına feda eden Kahramanları için neden bu denli sessiz kalıyor? Biz sessiz kalmayacağız” sözlerini kullandı.

“Atatürk’ün verdiği şanlı mücadeleye sonuna kadar sahip çıkacağız”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği şanlı mücadeleye sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirten Durmaz “Sivil anayasa söylemleri içerisine gizlenmiş Türk düşmanlığı, siyasetin içine karışmış terör gruplarına verilen tavizler ve ilkesiz siyaset, biz Atatürk Çizgisinde Türk Milliyetçilerini rahatsız etmektedir. Hem iktidarın, hem sözde muhalefetin oy kaygısıyla terör odaklarını besleme çabasını görmekte ve ilkeli siyasetin günümüz için ne kadar zaruri olduğunu hissetmekteyiz. Bizler, Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçileri yani Zafer Partililer, gündelik siyaset yerine ülke geleceğini ve bütünlüğünü tanzim edecek politikalarımızla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği şanlı mücadeleye sonuna kadar sahip çıkacak ve Türk Devletini Türk Milletine iade edeceğiz. Unutulmamalıdır ki; Türkler Ordusu olan bir Millet değil Milleti Olan bir Ordudur” dedi.

(Esra Güller)

Paylaş