havadurum

Yüz Serumu Nedir ve Neden Kullanılır?

Yüz serumları, cildin ihtiyaç duyduğu özel bakımı sağlayan konsantre formülasyonlardır. Hafif yapılı ve hızla emilen bu ürünler, genellikle cilt tonunu eşitlemek, kırışıklıkları azaltmak, cilt elastikiyetini artırmak gibi belirli cilt sorunlarına yönelik çözümler sunar.

861

BEE'O APIBEAUTY'nin öne çıkan ürünleri arasında yer alan Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Anti-Aging Yüz Serumu, C Vitaminli Aydınlatıcı Serum ve Sivilce ve Yağlanma Karşıtı Serum ile tanışın! Doğal içerikli formüller, saf Anadolu Propolisi (A.P.E)®, arı zehri, hyaluronik asit ve benzersiz bileşenlerle cildinizi gençleştirir, aydınlatır ve sivilce karşıtı bakım sağlar.

BEE'O APIBEAUTY Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Anti-Aging Yüz Serumu

BEE'O APIBEAUTY Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Anti-Aging Yüz Serumu, kırışıklık görünümünü azaltmak ve genç bir cilt elde etmek isteyenler için ideal bir tercih. %100 doğal özel formülü, patentli saf Anadolu Propolisi, arı zehri ve hyaluronik asit içerir. Düzenli kullanımda kırışıklık görünümünde azalma, cilt elastikiyetinde artış ve eşitlenmiş bir cilt tonu sağlar. Cildinizi onarıcı ve besleyici bir bakım ile nemlendirir.

BEE'O APIBEAUTY C Vitaminli Aydınlatıcı Serum

Leke ve yaşlanma karşıtı etki gösteren bu serum, saf Anadolu Propolisi (A.P.E)®, arı sütü, ferulik asit, hyaluronik asit, C ve E vitaminlerini içerir. Cildin ölü hücrelerden arındırılmasına yardımcı olan bu yüz serumu, cildi zararlı serbest radikallerden korur. Aydınlatıcı etkisiyle cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olurken, Anadolu propolisi, arı sütü ve hyaluronik asit ile cildin bariyer fonksiyonunu destekler. Bu serumu hem yüz serumu olarak hem de el, boyun gibi diğer vücut bölgeleri için kullanabilirsiniz.

BEE'O APIBEAUTY Sivilce ve Yağlanma Karşıtı Serum

Anadolu propolisi (A.P.E)®, arı zehri, çay ağacı yağı, Miracne®, hyaluronik asit içerir. Bu özel formül, sivilce oluşumunu önlemeye, sivilce ile mücadele etmeye ve cilt yağlanmasını kontrol altında tutmaya yardımcı olur. Patentli Saf Anadolu Propolisi'nden (A.P.E.)® gelen antioksidanlar cildi hızla yenilerken, arı zehri, çay ağacı yağı ve MIRACNE® sayesinde sivilce lezyonlarıyla mücadele eder. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

BEE'O APIBEAUTY yüz serumu çeşitleri ile cildinizi doğal ve etkili bir şekilde güzelleştirmek mümkün... Hemen https://www.beeo.com.tr/cilt-bakimi sayfasını ziyaret ederek yüz serumu çeşitlerini inceleyin.

(BÜLTEN)
Paylaş