Yükselen Yenilikçi Teknolojiler için çağrı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında açılan Yükselen Yenilikçi Teknolojiler Çağrısı için çevrimiçi tanıtım toplantısı düzenleniyor.

1995

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü, Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında Yükselen Yenilikçi Teknolojiler Çağrısı açtı. http://www.hamle.gov.tr/ adresinde yer alan bilgi ve koşullar çerçevesinde ön başvuruların alınması süreci 13 Eylül 2024 tarihinde sonlanacak.

Konu ile ilgili olarak düzenlenen Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı, çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

8 Ağustos 2024 saat 10:30-12:00 arasında https://tubitak-gov.zoom.us/j/99374437140 webinar bağlantısı üzerinden gerçekleştirilecek olan toplantının açılış konuşmasını Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Abdullah Başar yapacak.

Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü Program Yönetimi Dairesi Başkanı Nazlı Saylam Bölükbaş’ın Yükselen Yenilikçi Teknolojiler Tanıtım ve Bilgilendirme Sunumu ile devam edecek olan toplantı, yine Bölükbaş tarafından yapılacak olan Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi (YTAK)/Finansmanı Programı Tanıtım ve Bilgilendirme Sunumunun ardından soru cevap bölümü ile sonlanacak.

YTAK hakkında detaylı bilgiye yatirimkredisi.sanayi.gov.tr adresinden ulaşmak mümkün.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş