havadurum

Yıldızlar Bana Uzak Ne Zaman? Yıldızlar Bana Uzak Neden Final Yaptı? Dizinin Erken Bitmesinin Perde Arkası!

ATV ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan Yıldızlar Bana Uzak, 21 Ocak 2024 tarihinde yayınlanan 4. bölümüyle erken final yaptı. Başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı’nın yer aldığı dizi, yılbaşı gecesi başlamış ancak beklentileri karşılayamamıştı. Peki, Yıldızlar Bana Uzak neden final yaptı? Dizinin bitmesinin sebepleri neler? İşte merak edilen soruların yanıtları…

2839

ATV ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan Yıldızlar Bana Uzak, 21 Ocak 2024 tarihinde yayınlanan 4. bölümüyle erken final yaptı. Başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı’nın yer aldığı dizi, yılbaşı gecesi başlamış ancak beklentileri karşılayamamıştı. Peki, Yıldızlar Bana Uzak neden final yaptı? Dizinin bitmesinin sebepleri neler? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Dizinin Reytingleri Düşüktü

Yıldızlar Bana Uzak dizisi, pazar akşamları yayınlanıyordu. Ancak bu akşamda Teşkilat ve Yargı gibi güçlü rakipleri vardı. Dizi, reytinglerde bu dizilerin çok gerisinde kaldı. Özellikle AB grubunda istediği izlenme oranını yakalayamadı. Dizi, ilk bölümünde 2.69 reyting alırken, ikinci bölümünde 1.94, üçüncü bölümünde ise 1.76 reyting aldı. Bu rakamlar, ATV için yeterli görülmedi.

Dizinin Senaryosu Eleştirildi

Yıldızlar Bana Uzak dizisinin senaryosu, izleyiciler tarafından eleştirildi. Dizi, bir aşk hikayesi anlatıyordu. Ancak hikaye çok klişe ve basit bulundu. Dizinin konusu şöyleydi: "Kadir, hayatını kaybeden karısının ölümünden kendini sorumlu tutan bir adamdır. Deniz ise Kadir’in karısının ölümüne sebep olan kişinin kızıdır. Kadir, Deniz’e yakınlaşarak ondan intikam almak ister. Ancak aralarında beklenmedik bir aşk doğar." Bu konu, izleyicileri heyecanlandırmadı. Ayrıca dizideki karakterlerin derinliği ve gelişimi de yetersiz bulundu.

Dizideki Oyuncular Arasında Uyumsuzluk Vardı

Yıldızlar Bana Uzak dizisinin başrol oyuncuları Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı, izleyiciler tarafından beğenilmedi. İkili arasında kimya tutmadı. Oyuncuların performansları da eleştirildi. Özellikle Burcu Kıratlı’nın rolüne uygun olmadığı yönünde yorumlar yapıldı. Dizideki diğer oyuncular da yeterince öne çıkamadı. Dizinin oyuncu kadrosunda Cem Davran, Ayşenil Şamlıoğlu, Seda Güven, Ceyda Ateş, Ege Aydan, Ebru Aykaç, Cemre Baysel, Emre Karayel, Burak Tamdoğan, Eren Hacısalihoğlu, Ece Çeşmioğlu, Efe Tunçer, Eylül Su Sapan, Ege Kökenli, Burak Çelik, Meltem Gülenç, Cemre Gümeli, Ekin Mert Daymaz, Burak Serdar Şanal, Ebru Nil Aydın, Ece Özdikici, Ege Aydan, Ebru Aykaç, Cemre Baysel, Emre Karayel, Burak Tamdoğan, Eren Hacısalihoğlu, Ece Çeşmioğlu, Efe Tunçer, Eylül Su Sapan, Ege Kökenli, Burak Çelik, Meltem Gülenç, Cemre Gümeli, Ekin Mert Daymaz, Burak Serdar Şanal, Ebru Nil Aydın, Ece Özdikici gibi isimler yer alıyordu.

Dizinin Yapımcısı ve Kanalı Arasında Anlaşmazlık Çıktı

Yıldızlar Bana Uzak dizisinin yapımcısı O3 Medya ve kanalı ATV arasında anlaşmazlık çıktı. Dizinin bütçesi ve yayın günü konusunda sorunlar yaşandı. Dizinin bütçesi, reytingleri karşılamadığı için düşürüldü. Dizinin yayın günü de değiştirilmek istendi. Ancak bu talepler, yapımcı tarafından kabul edilmedi. Bu nedenle dizinin final yapması kararlaştırıldı.

Dizinin Final Bölümü Nasıl Oldu?

Yıldızlar Bana Uzak dizisinin final bölümü, 21 Ocak 2024 tarihinde ATV ekranlarında yayınlandı. Dizinin final bölümünde, Kadir ve Deniz arasındaki aşkın sonu ne oldu? Kadir, Deniz’in babasının karısını öldürdüğünü öğrendi mi? Deniz, Kadir’in oğlu olduğunu öğrendi mi? Yahya, Han’dan intikamını alabildi mi? Orhan, Aslı’nın sırrını ortaya çıkardı mı? Bu soruların yanıtları, final bölümünde verildi. Dizinin final sahnesinde, Kadir ve Deniz birlikte mutlu bir hayat sürmeye karar verdiler. Dizinin sonunda, “Yıldızlar Bana Uzak” şarkısı eşliğinde, dizinin en güzel anları ekrana geldi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş