havadurum

Yeşilçam’ın En Güzeli Gülşen Bubikoğlu! Sosyal Medyada Olay Yarattı

Yeşilçam’ın en güzel kadını kim? Sosyal medyada yapılan ankette Gülşen Bubikoğlu birinci oldu. 69 yaşındaki usta oyuncunun son hali görenleri hayrete düşürdü.

2488

Sosyal medyada yapılan bir anket sonucunda Yeşilçam’ın en güzel kadını seçilen Gülşen Bubikoğlu, hem güzelliği hem de oyunculuğuyla yıllara meydan okuyor. 69 yaşındaki usta oyuncunun son hali ise hayranlarını şaşırttı.

Sosyal Medyada Anket

Sosyal medya platformu X’te başlatılan bir anket, Yeşilçam’ın gelmiş geçmiş en güzel kadın oyuncusu kim sorusunu gündeme getirdi. Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Filiz Akın, Müjde Ar gibi isimlerin de yer aldığı listede, Gülşen Bubikoğlu büyük bir farkla birinci oldu. Anket sonucu, sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı.

Yeşilçam’ın Ok Kirpikli Güzeli

Gülşen Bubikoğlu, 1954 yılında İstanbul’da doğdu. 1971 yılında katıldığı güzellik yarışmasında Necla Nazır’ın ardından ikinci seçildi. Aynı yıl Yaban filmiyle Yeşilçam’a adım attı. Ah Nerede, Gırgıriye, Alev Alev, Şekerpare gibi filmlerde rol alarak hem oyunculuk performansı hem de güzelliğiyle dikkat çekti. Özellikle ok gibi kirpikleriyle Yeşilçam’ın unutulmaz güzelleri arasında yer aldı.

Yıllara Meydan Okuyan Güzellik

Gülşen Bubikoğlu, 1986 yılında oyuncu Cihan Ünal ile evlendi. 1990 yılında ise kızı Zeynep’i dünyaya getirdi. 1992 yılında ise sinemaya veda ederek gözlerden uzak bir yaşam sürdü. Şimdilerde 69 yaşında olan Bubikoğlu, zamanını yurt dışındaki torunlarıyla geçiriyor. Zaman zaman ise muhteşem manzaraya sahip evinden paylaşımlarda bulunuyor. Bubikoğlu’nun son halini görenler ise yıllara meydan okuyan güzelliğine hayran kaldı.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş