Yenice'de Mevlidi Nebi programı düzenlendi

Yenice’de düzenlenen Mevlidi Nebi Programı, halkın yoğun katılımıyla manevi bir atmosferde gerçekleşti. İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu konuşmasıyla önemli mesajlar verdi.

523

Yenice’de "Mevlidi Nebi Programı", ilçe merkezindeki vatandaşların ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Program, Yenice İlçe Müftüsü Baki Gümüş’ün açılış konuşmasıyla başladı ve anlamlı mesajlarla devam etti.

Peygamberimiz ve şahsiyet inşası konusu ele alındı

Yenice Parkı’nda düzenlenen programda, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, 2024 Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu bir konuşma yaptı. Bilgiç, Peygamber Efendimizin örnek kişiliği ve İslam’ın ahlaki temelleri üzerine önemli mesajlar verdi.

Protokol ve halk bir arada

Etkinliğe; Yenice Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, Belediye Başkanı Veysel Acar, Yenice Cumhuriyet Savcısı Muhammed Mustafa Karakan, Yenice Hakimi Muhammed Sefa Karaoğlu ile ilçedeki daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar, birlik ve beraberlik içerisinde manevi bir atmosferde buluştu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş