havadurum

Yenice'de Engelliler Haftası Farkındalık Programı gerçekleştirildi

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Yenice Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Yaşam Merkezi tarafından hazırlanan “Engelliler Haftası Farkındalık Programı” yapıldı.

670

Yenice’de, Kaymakam Musa Göktaş, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Yenice Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Yaşam Merkezi tarafından hazırlananEngelliler Haftası Farkındalık” programa katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Öğrencilerin renkli gösterileri büyüledi

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, öğrencilerin renkli gösterileriyle devam eden program öğrenci korusunun söylediği şarkılarla son buldu. Etkinlik programına Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Harun Hazır, Cumhuriyet Savcıları Halil Fevzi Erol ve Muhammed Mustafa Karakan, İlçe Emniyet Amiri Emrah Üresin, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Veysel Erbay, Daire Amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri ve misafirler katıldı. Engelli gençlerin gösterilerini izleyen Kaymakam Göktaş, öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş