Yeni X-Men Filmi İçin Tarih Belli Oldu!

Marvel Sinematik Evreni'nin parçası olacak yeni X-Men filmi nihayet şekillenmeye başlıyor. Merakla beklenen filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve muhtemel vizyon tarihi belli oldu.

968

Yeni X-Men filmi, Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olarak hayranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Disney'in Fox'u satın almasının ardından X-Men serisinin film hakları Marvel'a geçti ve bu, Marvel hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Ancak, beş yıl süren bekleyişin ardından, nihayet yeni X-Men filmiyle ilgili detaylar netleşmeye başladı.

Çekimlere Başlama Tarihi Açıklandı

Kuzey Amerika'daki film prodüksiyonlarını takip edip sektörle paylaşan Production Weekly'nin yayınladığı son bülten, yeni X-Men filminin çekimlerine 2025'in sonlarına doğru başlanacağını ortaya çıkardı. Böylece birkaç hafta önce ortaya çıkan söylenti de doğrulanmış oldu.

Muhtemel Vizyon Tarihi

Disney, bu hafta vizyon takvimine ismini açıklamadığı iki yeni Marvel filmi daha ekledi. Bu filmlerden ilkinin 23 Temmuz 2027'de, ikincisinin ise 5 Kasım 2027'de vizyona gireceği açıklandı. Üst üste gelen bu iki haberi birlikte ele alınca, bu iki vizyon tarihinden birinin yeni X-Men filmine ait olma ihtimali epey yüksek görünüyor.

Yönetmen Henüz Belli Değil

Yeni X-Men filmini kimin yöneteceği henüz belli değil. Marvel, bu önemli projeyi Michael Lesslie'ye emanet etti. Son olarak The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes'e imza atan Michael Lesslie'nin filmografisinde Macbeth, Assassin's Creed ve The Little Drummer Girl gibi yapımlar bulunuyor. Filmin yönetmeninin de yakında netlik kazanacağı düşünülüyor.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş