havadurum

Yeni sezon seyircili

1263

 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yeni sezondaki maçları kısıtlı kapasiteyle de olsa seyircili oynatmak istediklerini söyledi. Özdemir açıklamasında, "Ana hedefimiz 2020/21 sezonunu seyircili oynatabilmek. Yüzde 35, yüzde 40 kapasiteyle seyircili oynatmak en büyük hedefimiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, beIN Sports`a Başakşehir`in şampiyonluğu, TFF 1. Lig PlayOff  finalinin hangi stadyumda oynanacağı ve önümüzdeki sezon stadyuma seyirci alınıp alınmayacağıyla ilgili konuştu. Nihat Özdemir “ Seyircili tribün, pandemi sürecinin nereye gideceğine göre de belli olacak. Salgın hastalığın şakaya gelir tarafı yok. Gerekli tedbirleri almak mecburiyetindeyiz. TFF de bu işe dahildir. Pandemi sürecinden sonra 8 haftalık Süper Lig`de, 6 haftalık 1. Lig`de oynanan maçlar kalbimizdeydi. İki takım da sadece olay çıktı. İnşallah sona erdireceğiz. 2020/21`i düşük kapasiteli de olsa seyircili oynatmaktır. Ağustos ayında, seyircili oynatabilir miyiz ona bakacağız”.dedi.

 

“Bakanlıkla görüşeceğiz”

Seyircili maç için bütün Avrupa bu hazırlık içerisinde. Biz de hazırlık içerisindeyiz. Sağlık Bakanlığı ve Hükümetiz ile görüşeceğiz. Son kararı biz vereceğiz.

Haber Merkezi

Paylaş