havadurum

Yemekteyiz Yasin kimdir? Yemek yapmayı seven, sporcu ve işletmeci bir yarışmacı!

Yemekteyiz programının sevilen yarışmacılarından biri olan Yasin Obuz, hem yemekleriyle hem de eğlenceli tavırlarıyla dikkat çekiyor. Peki, Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? İşte, Yemekteyiz Yasin hakkında merak edilenler…

2611

Yemekteyiz programının yıldızı Yasin Obuz, hem yemekleriyle hem de kişiliğiyle izleyicilerin gönlünü fethediyor. Peki, bu başarılı yarışmacı kimdir, nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte, Yemekteyiz Yasin hakkında bilmeniz gerekenler…

Yemekteyiz Yasin kimdir?

Yasin Obuz, 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır’da doğdu. Üç kardeşi vardır. Çocukluğundan itibaren sporla ilgilendi; cimnastik, basketbol ve futbol oynadı. Lisans eğitimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde tamamladı. Bir dönem Rusya’nın St. Petersburg kentinde yaşayan Yasin Obuz, hemen hemen 20’ya yakın ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi.

Yemekteyiz Yasin’in mesleği nedir?

Yasin Obuz’un kendisine ait küçük bir kafe işletmesi bulunuyor. Kafe işletmeciliği dışında, spor eğitmenliği de yapan Yasin Obuz, yemek yapmayı çok seviyor. Yemekteyiz programında da yemek yeteneğini sergileyen Yasin Obuz, hem lezzetli hem de sunumu güzel yemekler hazırlıyor.

Yemekteyiz Yasin hangi yarışmalara katıldı?

Yasin Obuz, 2019 yılında Kısmetse Olur ve MasterChef yarışmalarına, 2020 yılında Survivor ve Yemekteyiz yarışmalarına katıldı. Survivor 2020’de Gönüllüler takımında yer alan Yasin Obuz, performansı ve sempatikliğiyle beğeni topladı. Survivor 2022’de ise All Star kadrosunda yer aldı. Yemekteyiz programında ise 4. gün yarışmacısı olarak yarıştı.

Yemekteyiz Yasin’in sosyal medya hesapları

Yasin Obuz, sosyal medyada da oldukça aktif bir isim. Instagram’da @yasinobuzofficial, Twitter’da @yasinobuzresmi kullanıcı adıyla yer alıyor. Yasin Obuz’un Instagram hesabında 1.1 milyon, Twitter hesabında ise 120 bin takipçisi bulunuyor. Yasin Obuz, sosyal medya hesaplarında hem yarışmalardan hem de günlük hayatından paylaşımlar yapıyor.

(Saim Tunçman)

Paylaş