havadurum

Yemekteyiz Fikret Kimdir? MasterChef’ten Tanıdığımız Fikret Tuğ'un Hayat Hikayesi!

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in yeni haftasında yarışan isimlerden biri de Fikret Tuğ oldu. Peki, Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Hangi yarışmalara katıldı? Yemekteyiz Fikret Tuğ’un hayatı hakkında bilinmeyenleri sizin için araştırdık.

33741

Yemekteyiz Fikret Tuğ, hem yemek yapma yeteneği hem de yarışmacı kişiliği ile izleyicilerin ilgisini çekiyor. Peki, Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Hangi yarışmalara katıldı? İşte, Yemekteyiz Fikret Tuğ’un hayatı hakkında merak edilenler…

Yemekteyiz Fikret Tuğ Kimdir?

Yemekteyiz Fikret Tuğ, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Kaptanpaşa köyündendir. Küçük yaştan beri yemek yapmayı seven Fikret Tuğ, 2014 yılından beri profesyonel olarak aşçılık yapıyor. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Gastronomi Bölümü’nden mezun oldu. Aynı zamanda sosyal medya uzmanı olan Fikret Tuğ, Instagram’da 100 binin üzerinde takipçisi olan bir fenomen.

Yemekteyiz Fikret Tuğ Hangi Yarışmalara Katıldı?

Yemekteyiz Fikret Tuğ, daha önce de televizyon yarışmalarına katılmış bir isim. 2021 yılında MasterChef Türkiye’ye katılan Fikret Tuğ, şeflerin beğenisini kazanamayarak elenmişti. MasterChef’te Şef Mehmet Yalçınkaya’ya attığı mesajla da gündeme gelmişti. Fikret Tuğ, şu anda Tv8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında yarışıyor. 75 bin TL ödülü kazanmak için mücadele eden Fikret Tuğ, diğer yarışmacılarla da sık sık tartışmaya giriyor.

Paylaş