havadurum

Yemekteyiz Ezgi Kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Ezgi Topçu Kimdir?

Yemekteyiz Ezgi Kimdi

2419

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasının yeni haftasında dikkatleri üzerine çeken isim Ezgi Topçu oldu. Peki, Ezgi Topçu kimdir? Instagram hesabı, yaşı, mesleği ve daha fazlası haberimizde!

Ezgi Topçu kimdir?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında bugünden itibaren kamera karşısına geçerek birincilik için ter dökecek olan Ezgi Topçu, 27 yaşında. Aslen Bursalı olan Topçu, Kadir Has Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon bölümü mezunu. Evli değil.

Ezgi Topçu’nun mesleği ne?

Ezgi Topçu, içerik editörlüğü yapıyor ve kendi videolarını hazırlayarak takipçilerine sunuyor. Ayrıca 10 yıldır sporla ilgileniyor ve vücut geliştirme alanında ilerliyor. Koşuda da lisansı var. Yemek macerası da spor sayesinde başladı. Sağlıklı yemek uğraşını da sosyal medyaya taşıyarak kanal açmayı düşünüyor.

Ezgi Topçu’nun Instagram hesabı

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında rakipleri karşısında para ödülünü alarak evine dönmek isteyen Ezgi Topçu’nun Instagram hesabı da günün en çok arananları arasında yer aldı. Kendisinin 45 bine yakın takipçisi vardır ve program sonrasında bu sayının daha da artması bekleniyor. Ezgi Topçu’nun Instagram hesabını buradan takip edebilirsiniz.

Ezgi Topçu’nun başarıları

Ezgi Topçu, sadece yemek yapmakla kalmıyor, aynı zamanda sinema ve televizyon alanında da kendini geliştiriyor. Varna’da In The Palace International Short Film Festival’de konferans verdi. Ayrıca birçok kısa filmde rol aldı ve yönetmenlik deneyimi de oldu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş