Yelken sporcuları yaz dönemi hazırlık kampları tamamlandı

İÇDAŞ Spor Kulübü Karabiga Sporcu Evi’nde düzenlenen yaz dönemi hazırlık kampları, yelken branşında mücadele eden sporcularımız için büyük bir başarıya imza attı.

377

İÇDAŞ Spor Kulübü Karabiga Sporcu Evi’nde düzenlenen yaz dönemi hazırlık çalışmaları sporcuların performanslarını artırmak ve ulusal ile uluslararası başarılarına katkıda bulunmak amacıyla yapılan bu kamplar, aynı zamanda sporcularının teknik ve stratejik yeteneklerini geliştirmelerine, takım ruhunu pekiştirmelerine ve yarışma ortamında daha etkin olmalarına olanak tanıyacak. İÇDAŞ Spor Kulübü’nün bu tür organizasyonları, genç yeteneklerin hem bireysel hem de takım performanslarını en üst seviyeye çıkararak önümüzdeki günlerde yapılacak olan organizasyonlara hazır olmalarını sağlayacak.

Sporculara hem fiziksel hem de mental olarak sezona hazırlanıyor

İÇDAŞ Spor Kulübü Karabiga Sporcu Evi’nde düzenlenen yaz dönemi hazırlık kampları, yelken branşında mücadele eden sporcular için büyük bir başarı ile sonuçlandı. Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilen yoğun kamp programları, sporculara hem fiziksel hem de mental olarak sezon öncesi güçlü bir performans sergilemek için hazır hale geldiler.

Rüzgar sörfü kampı

12 - 16 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen rüzgar sörfü kampı, İÇDAŞ, Galatasaray ve Urla Spor kulüplerinden toplam 35 sporcu ve 5 antrenörün katılımıyla gerçekleştirildi. Kamp süresince sporcular, rüzgar ve denizle mücadele etmenin yanı sıra hız ve denge konularında yeteneklerini de geliştirdiler.

Haberin diğer resimleri için linki tıklayın

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş