YDS Academy’den lansman buluşması

YDS ACADEMY Çanakkale Şubesi yurtdışı eğitim programlarını tanıtmak ve veliler ile olan dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Çimenlik Kalesi Konferans salonunda bir lansman toplantısı düzenledi.

634
Öğrenci velilerinin geniş katılımıyla gerçekleşen toplantı 2 gün sürdü.  YDS ACADEMY Çanakkale Şubesi Eğitim Koordinatörlerinin sunum yaptığı toplantının ilk bölümünde Eğitim Koordinatörü İngilizce Öğretmeni Emre Yüksel, İngilizce öğrenimine erken yaşta başlamanın öneminin vurgulandığı “Neden İngilizce” isimli kurumsal bir sunum yaptı.
 
İngilizce öğrenmenin hem kişisel gelişim hem kariyer gelişimi için önemsenmesi gerekliğinden yola çıkılarak yapılan paylaşımda velilerden gelen soruları da yanıtlayan Yüksel dünyada 2,5 milyar insanın neden İngilizce konuştuğunu çarpıcı verilerle ortaya koydu.
 
Programın ikinci bölümünde Eğitim Koordinatörü İngilizce Öğretmeni Yunus Aygören öğrencilerin okullarında ve YDS ACADEMY kurumlarında aldığı İngilizce eğitimini yurtdışı tecrübesiyle taçlandırarak, eğitimlerinin daha sonraki aşamalarında yapacakları yurtdışı çalışmalarına sağlam dayanaklar ve sağlam bilgi birikimleri ile gitmelerinin hayatlarında büyük gelişimler sağlayacağını aktardı. YDS ABROAD farkıyla yapılacak bir eğitim çalışmasıyla öğrencinin farklı milletlerden kendi yaşıtı olan arkadaşlarının da İngilizce öğrenmek için aynı yolu ve metodları seçtiğinin farkına vararak, aslında İngilizcenin bir dersin de üstünde iletişim aracı olduğunun, yaşayan bir varlık olduğunun, bilgi birikimlerinin yadsınamayacak şekilde yüksek olduğunun ve kullanarak öğrenmenin zevkinin İngilizce öğrenmeyi ne kadar zevkli ve kolay olduğunun canlı tanığı olacağının altını çizdi.
 
Toplantının sonlarına doğru soruları cevaplayan Yunus Aygören tüm gelen misafirlere öğrencilerini erken yaşlarda İngilizce eğitimi ile ilgili destek konusunda bilinçli oldukları için tebrik etti.
Paylaş